starts to crumble

Fick hem en Kattbox häromdagen. Beställde den för att det var rabatterat pris och chans att vinna en gratis tremånadersprenumeration, tror inte vi kommer fortsätta med den för jag måste lugna mig med mina månadsutgifter. Väldigt kul idé, särskilt en leksak var oerhört uppskattad. En fågel med bjällra på ett långt snöre som man med en simpel plastanordning fäster i dörrkarmen. Jonny väckte mig imorse med denna ljuva uppfinning. 







Helgen på Bodypower var helt bonkers och jag bjöd på smakprov av vår PWO Skull eftersom vi lanserat två nya smaker! Väldigt goda (framför allt för att vara PWOs) båda två, kunde inte låta bli att shotta några koppar som stått länge och skurit sig och jag kände av beta-alaninet direkt.. är inget fan av det men verkar vara bra tryck i den rackaren.



I onsdags red vi en lektion extra eftersom denna veckas lektion skulle vara inställd. Till min stora, stora lycka fick jag min älskade Schersmin igen och det gick så himla bra! Vi jobbade markarbete, dvs. bommar och hoppade några sockerbitar. Det var en härlig utmaning för mig som har lite svårt att kontrollera henne och det var nyttigt att ta några språng. Känns som jag lärt mig vilka knappar man ska trycka på för att faktiskt få henne att gå bra. Helt slut efteråt.



Bäddade ner Artemis i hennes favoritfilt, kolla så nöjd hon ser ut.



Följde med Josefin till stallet i måndags för att hälsa på Karmen som jag ska vara hästvakt åt i några dagar nu i slutet av veckan! Jag hade haft en så jobbig dag, främst för att min bil gått sönder, och ville först verkligen inte följa med utan kände bara för att lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Men hon erbjöd sig att hämta mig och jag tänkte att kom igen Ida, det är stallet, du kommer älska det.. Och det gjorde jag.



Efter två års vätan har jag äntligen fått möjligheten att röntga mitt knä. Var dock helt säker på att tiden jag fått varit i mars, men fick påminnelse dagen innan en månad tidigare än jag trott. Så bilade till Sarpsborg tidigt på morgonen för att vara där 07.30. Riktigt trevlig personal och bra bemötande, heja Aleris! Svaren lär komma imorgon men kiropraktorn hör säkert av sig nästa vecka. Tänk att äntligen få svar..



Var på Badhuset och skaffade klippkort för att simma. Jag tycker verkligen det är så mysigt och en så skön känsla efteråt, har inte simmat på år. Så det ska bli mysigt att få göra igen!



Var hemma hos jourkatten Martin och han gick med på att gosa med mig. Han har för övrigt flyttat hit nu, tillfälligt. Hans tidigare jourhem har varit hos en annan i styrelsen och eftersom hon har en stor hund som inte är så varsam med katter så har han fått bo i ett eget rum med andra jourhemskatter men nu har vi tömt stället så han var ensam kvar. Även om hon gjort ett otroligt jobb med att socialisera honom så är det bättre om han får sällskap mer kontinuerligt och kanske bara får vara i närheten när man sover. Bara vänja sig vid att ha människor runtom hela tiden. Så nu bor han här tills han är tam nog att omplaceras.



Sonny och Elvis som jag hämtade på nyårsdagen fick äntligen flytta tillbaka hem till sin matte som fått ny lägenhet. Så de körde jag hem till Havstenssund förra veckan! Det blev ett mycket kärt återseende.





Såg en jättefin tavla hänga i skyltfönstret på The & Krusiduller så var tvungen att gå in. Såg att de dessutom hade rea.. Min favoritbutik i hela Strömstad tror jag! På delad förstaplats med Gårdsbutiken!



En annan av våra katter som var hos oss i knappt två veckor innan han blev adopterad, Dino.



Här är tavlan som jag föll pladask för! Älskar, älskar, älskar fåglar.



Köpte också en äggkopp (samlar ju på ett set tallrikar och sånt och köper en del varje månad) samt en metallskål. Köpte två till några dagar senare då de var väldigt lämpliga till katterna.



På alla hjärrtans dag hade jag fått ledig och hade en väldigt bra dag hemma med Bowies. Något vidare alla hjärtans dag-firande blev dett inte för jag sysslar inte med sånt, men däremot knackade PostNord på dörren och hade ett Reebokpaket till mig! Så glad tjej.



Sterling ska vara med överallt.



Pizza. Kärlek. Livet.



För typ ett år sedan hade katterna ner min Zidane Tribal-figur och två plastbitar försvann spårlöst. Jag har haft den figuren i kanske 10 år och värderar den högt, så jag sökte verkligen igenom hela jäkla huset (golvet) med ficklampa.. Hittade dem inte. Gunilla var snäll och hjälpte mig hitta en ny figur på eBay och sa att nu när du fått den kommer plastbitarna säkert komma fram.

Vad tror ni helt sonika låg PÅ MIN SKO för några dagar sedan? Jo, en av plastbitarna som försvann! Så himla konstigt!



Till och med Lana blev chockad.



Åh i tisdags hade jag en så fruktansvärt stressig förmiddag (särskilt eftersom min bil gått sönder) men jag fick starta den på absolut bästa sätt. Jag skulle ha privatlektion för Vickan och hade så klart valt Schersmin. Vickan frågade mig vad jag ville göra och jag sa att hon visste nog bättre än jag var jag behöver öva på. Så det blev hoppning, min stora rädsla som jag försöker behärska. Men dett gick så himla bra! Jag är så jäkla glad över att jag tog den där lektionen och fick all uppmärksamhet, all feedback, all kunskap.. Och dessutom fick hoppa mycket, för ju mer jag gör det desto tryggare blir jag så klart. Schersmin är svår att rida men det känns som jag har lärt mig vilka knappar man ska trycka på. Vickan sa att jag dels rider Schersmin väldigt bra men också att jag har en så bra känsla när jag rider, att jag har bra hållning och är avsllappnad och kontrollerad - vilket är helt raka motsatsen till hur jag känner mig! Men det är flera som sagt det nu så jag börjar tro det.



På tal om hästar, googladde fram Valla Ridskolas gamla hemsida under fliken "Hästar vi minns" och hittade min kära Lekaco där. Här är han. ♥



Igår började jag klockan ett men var på gymmet tidigt för PT-klient och passade sedan på att träna lite ben. Det blev bara tre övningar för jag hade verkligen ingen energi men jag tog 200 kg i benpressen på 12 repetitioner som sjätte set och träningsvärken i baksida lår och rumpistump satt som en smäck idag så jag är nöjd ändå.



Och idag är det äntligen dags.. att gå på helg! Har jobbat två helger i rad nu och haft så fruktansvärt mycket annat därtill så jag har typ räknat ner timmarna till torsdag kväll och det är dags att koppla av.

Så nu tar jag bannemej helg.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback