master

Ligger just nu i sängen i pyjamas, nyduschad, mätt efter middag som Martin lagat till mig, har huvudändan av sängen uppvinklad, dricker FitLine, gosar katt, känner doften av mitt nya Ritualsljus som jag köpte på rea idag och lyssnar till ljudet av Martins TV-spel. Livet känns så himlans bra just nu.

Förra veckan hade jag lite så där halvspontan semester. Hade tänkt åka till Mjölby egentligen men min bil är verkligen inte i toppskick så jag vågade inte riktigt chansa och skulle inte hinna åtgärda det och åka senare.. Veckan gick så vansinnigt fort faktiskt och jag kände inte direkt att jag tog det lugnt och njöt av ledigheten mer än att jag uträttade en miljon ärenden som jag aldrig hunnit ta itu med om jag jobbat, så självklart var det välbehövligt. Jag fick ju som tidigare nämnt helt akutont i ryggen och var på Mauris massage (när smärtan efter massagen lagt sig var ryggen sitt vanliga gamla jag igen), vi tog en tur till Happy Price och köpte inte mer än en badrumsmatta och en tvål typ, jag fikade med några gamla klasskamrater från högstadiet (♥), städade undan alla julgrejer redan den 26:e, var hos våra jourkatter ett flertal gånger för att hjälpa till med socialisering, Martin tog ut sin ridlektion som han fick i julklapp av mig, sålde en massa grejer över FB och på söndagen åkte jag till Göteborg för att hämta två katter som akut behövde omplaceras temporärt eftersom deras matte behövde flytta helst igår och inte kunde ta med sig katterna. Fick in ett träningspass också, redan den första januari. Plus hundra andra saker. En riktigt bra vecka!Åt upp det sista vörtbrödet jag hade hemma. Har en massa juledamer kvar som Artemis hjälper mig att äta upp.Martin på sin privata ridlektion med Vickan. Han var så duktig! Jag tycker han är så cool som klev utanför sin komfortzon och vågade prova något nytt trots. Just for the record, detta är inget jag prackat på honom utan något han varit genuint intresserad av och kommer göra igen. Så ni inte tror jag tvingar honom, haha.Nyår är så där vansinnigt överhypat tycker jag, men vill man fira med dunder och brak får man ju göra det så klart. Själv jobbade jag 10-15 (enda dagen jag jobbade den veckan) och efter det kändes dagen slut och vid åtta började jag fundera på hur sjutton jag skulle kunna hålla mig vaken till tolvslaget. Vi åkte in, köpte kaffe och glass på Statoil, kollade fyrverkerierna från Rådhusberget och åkte sedan hem igen.

Det här är mina mest gillae bilder på Instagram under 2016!Att se tillbaka på 2016 fyller mig med så oerhört många starka känslor. Jag känner mig helt utmattad av allt som varit. Jag gjorde så mycket (alldeles för mycket) och väldigt lite gick som jag hoppats på. Förhållandevis många drömmar som gick i kras och att försöka acceptera det gjorde mig bara likgiltig. I ena stunden känns 2016 som ett destruktivt år där jag verkligen förlorade mycket och summa summarum tog mig ingenstans om inte några steg bakåt - men å andra sidan har jag tagit så OTROLIGT mycket lärdom av det! Jag känner inte sorg när jag ser tillbaka, jag känner mig bara _mycket_ klokare även om jag fick lära mig den hårda vägen. Jag har satsat, jag har misslyckats och jag har rest mig igen. Framför allt återhämtats som mest från tröttheten som suttit i sedan sommaren 2015, även om det tog så gott som hela året innan det hände. Nu är den stora utmaningen att inte falla tillbaka och jag hoppas 2016 lärt mig hur.

Min största förhoppning är att jag ska kunna hitta glädjen och glöden i gymmet igen men om inte så har jag lovat mig själv att acceptera det. Det finns fler saker att leva för.Årets första träningspass gjordes den första januari ihop med Martin. Ett väldigt bra pass!Jag har börjat kunna ta mig upp ur sängen tidigt igen och här vaknade jag mycket tidigare än tänkt, tog en dusch och la mig i sängen igen. Det är ett av det bästa jag vet.Katterna från Göteborg.Årets andra träningspass körde jag med Martin och då var det benträning på schemat. Jag la upp ett pass för oss med fokus på baksida lår och rumpistump vilket jag definitivt känner av idag!Idag vaknade jag 05.15, åkte till jobbet en kvart senare och började jobba 06.00 för då skulle det inventeras. Fick sluta vid 11 då vi var klara och åkte till gymmet, köpte en foodbox, bytte om och mötte upp Lena för att vi skulle åka till stallet. Jag hade nämligen hyrt häst idag, tillsammans med henne. Jag fick prova en häst jag inte haft tidigare - Pirat - och han var sååå fin att rida! Det ar så himla kul att rida på egen hand och kunna strukturera ridningen själv, man får mycket mer variation då än om man rider på lektion. Dessutom borstade jag honom jättelänge och bara njöt av stunden.Eftersom jag har sådan himla tur så ville en arbetskamrat byta pass med mig imorgon så jag slutar 17 istället för 20. Detta innebar att jag lite spontant kunde hyra Pirat en dag till, så imorgon efter jobbet är det stallet som gäller! Längtar redan! Hade tänkt träna både idag och imorgon men en timme på hästryggen är utan tvekan ett kardiopass.Imorgon ska vi upp tidigt och hämta inte mindre än 6 av våra jourhemskatter eftersom de ska till veterinären. Klockan nio ska jag vara hos barnmorskan för cellprovtagning (inte relaterat till mina tidigare symptom-googlesökningar vill jag poängtera) och sedan jobb. Tänkte lägga ut lite träningskläder på Tradera med.

Avger aldrig nyårslöften men om jag gjort det hade det verkligen varit något i den här stilen.


Kärlek!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback