not giving in

En ledig helg går mot sitt slut. Men det gör inget, för jag är ledig två dagar till!

I fredags var tanken att jag skulle träna innan jobbet. Men jag råkade trycka på stop istället för snooze så vi tog oss visst sovmorgon, Sterling och jag.

Dagen på jobbet var helt crazy bananas eftersom vi fick så mycket varor men när det var dags att gå hem så hade jag planer på att åka till gymmet och köra rygg med Martin. Men det tog en stund att ta sig därifrån och det var så snuskigt halt ute att jag var inte inne förrän en timme efter att jag slutat.. då hade han redan "smygstartat" i en timme och eftersom det skulle ta ytterligare 40 minuter att bila hem så lät jag bli att träna. Vi handlade massa mat istället.

Lördagen sov jag bort. Det var så himla skönt att spendera en dag i soffan utan en endaste tid att passa.

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Var på Söle och fick bytt olja på bilen, satt in ett nytt signalhorn och lämnade tillbaka saft och marmelad som Kattkedjan fått sälja av Angelika och Mika. En mysig stund hemma. Övade sedan combat och åt både pizza och chips innan det var dags för passet. Ska aldrig begå det misstaget igen.

Imorgon ska jag skjutsa Martin till jobbet, äta frukost på Backlunds, träna, ta Signe (vår katt på Söle) till veterinären, hämta ut ett paket, källsortera, panta, ringa röntgen i Norge, försöka få ordning på musiken i mobilen, ÖVA INFÖR AUDITION PÅ TISDAG och åka till stallet på kvällen. Plus en himlans massa annat.

Bjuder på denna som fått mig att skratta hela dagen!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback