Slightly out of reach

Den här dagen tog en fruktansvärt lustig vändning. Ett telefonsamtal senare rann all energi ur mig, och jag känner mig konstant gråtfärdig. Helt plötsligt fick jag verkligen ingen lust till att plugga inför tyskaprovet imorgon. Jag har lust att ställa in morgondagen helt enkelt. Jag ska sätta en lapp på dörren.

Fredagen den 30:e april inställs officiellt pga. bristande intresse.

Jag tror jag ska gå en promenad och rensa huvudet. Lyssna på Kamelot. Under tiden tycker jag att ni ska lyssna på den här.
You should be here, you look on
But you're not part of anything there
The days and the years are passing
Quite the man
With your worldly possessions

Det finns så många fina människor runtom mig. Även om jag för tillfället är lite osams med en av dem. Jag är säker på att vi kommer sova lika dåligt inatt, du och jag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Still Alive


Jisses, vilken dag det har varit! Jag gjorde kopplingsprov i fysik - det gick verkligen käpprakt åt skogen! Halva tiden gick åt att försöka förstå VAD som var fel i min första koppling. Jag vet fortfarande inte vad felet var! Någonting gick riktigt snett, fast jag fick det att funka tillslut. Men 20 minuter räcker dessvärre inte till när man ska räkna på uppgifterna. Usch. Jag satsar stenhårt på provet på tisdag istället!

Däremot, så finnes min reklamaffisch för konserten i Östgötatidningen idag. Kul! Dessutom så vann jag en Dumleklubba på tyskalektionen, för vi spelade "glosbingo" och jag fick full bricka först, haha!

Imorgon väntar nationellt prov i engelska - (vi ska skriva ett CV?!) och efter det endast två lektioner. Sedan är det rått tyskaplugg som gäller som slutspurt innan helgen. Jag kommer vara så lycklig när nästa vecka är över, efter att ha haft 4 prov den här veckan och 3 prov nästa.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite ur Den Förlorade Symbolen innan jag somnar ifrån något som - bortsett från fysikprovet - varit en fin dag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

The Phantom of the Opera


Vi såg The Phantom of the Opera hos Rebecka i förrgår. Filmen var inte så där jättebegriplig (fast den är säkert det om man inte sover, ehe) fast musiken var galet bra! Mäktigt var ordet. Jag gjorde en liten egen tolkning, fast av min katt Signe. Thumbnail Jag gjorde masken själv, lite stolt är jag.

Idag har jag pluggat. Jag har varit ute och gått i en timme, och nu tänkte jag förbereda redovisningen i persondatorer. Sedan plugga tyska. Och matte. Och fysik. Och klockan nio är det dags för Hollywoodfruar! Frågan är bara hur man ska hinna med allt, men den som lever får se!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

60-talskonsert nästa veckaBehöver man säga mer?

Ja, affischen är gjord av mig. Tack till Hanna för medverkan!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

SlipstreamDet har varit en härlig dag. Jag har skrivit loggbok och rensat/sorterat i mina mappar på datorn, pluggat inför idrottsprovet samt börjat redigeringen av reklamaffischen till vår 60-talskonsert. Det tar så lång tid, men än så länge går det ganska bra. Jag ska småjustera lite färger, försöka lägga ett filter ovanpå så bilden ser lite äldre ut samt lägga dit texten. Sedan är det klart!

Nu känner jag dock att det börjar göra ont i ryggen, det vill säga att jag har suttit vid datorn för länge. Så jag tänkte ta mig en liten cykeltur och lyssna på Kamelot. Sedan måste jag nog fortsätta plugga, har en massa spännande att ta mig an den här veckan. Thumbnail

(Förresten, varför är alla småfåglar så otroligt fina?)
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Sköna lördag


För första gången på närmare två veckor fick jag sova ut på morgonen, och bara ta det lugnt. Det var väldigt efterlängtat.

Än så länge har jag inte nyttjat den här dagen särskilt produktivt. Jag bland annat varit ute med Manfred i närmare två timmar och fotat vårtecken. Jag är jätteseg just nu, så jag tänkte dega framför hockeyn tills senare ikväll, då jag ska på filmkväll hemma hos Rebecka. Om jag orkar tänker jag spela lite Assassin's Creed när jag kommer hem. Är så himla sugen, haha.

Förresten så var jag på Mjölby ridskola igår! Jag har blivit så sugen på att börja rida igen att jag faktiskt börjat ta "prova på"-lektioner. Igår var första gången, och jag hamnade i en lite väl lätt grupp så på måndag får jag veta när jag ska komma tillbaka. Det ska bli så himla roligt och härligt att få göra utlopp för min hästsjuka. Vi får se var det här slutar.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Veckans pepplåt 5


Här kommer veckans pepplåt, något försenad dock. Men, den som väntar på någon som gått, har väntat för länge -som man brukar säga. I vilket fall, veckans pepplåt är Fascination av Alphabeat. De flesta känner nog igen låten från Coca-Cola reklamen som gick för ett tag sedan. Låten har i alla fall en tendens att göra mig på bättre humör, främst för att jag associerar den till min ljuva tid på gymnasieskolan i Uddevalla. En jäkligt härlig låt.


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

MiseryJag har ikväll läst ut Stephen Kings bok Lida (den heter Misery på engelska - ja, det är en konstig översättning, men läser ni boken kommer ni förstå). Boken handlar i alla fall om en författare som pga. av en olycka hamnar hemma hos sitt självutnämnda "största fan". Historien blir allt mer och mer skruvad och Annie Wilkes - hans största fan - drivs mer och mer av sin besatthet och sjuka störning att det snart blir en kamp för överlevnad. En fruktansvärt bra bok, i blyg bemärkelse. Jag gillade den jättemycket, den var inte bloddrypande men stundvis såpass psykiskt störd att man kände obehaget ända in i benmärgen. Vanligtvis är jag faktiskt inget större Stephen King fan då jag ofta har svårt att förstå hans böcker, men den här gillar jag skarpt. Om ni inte orkar läsa den kan ni se filmen - som är en av de bästa skräckfilmer jag någonsin sett.

(Det tål även att nämnas att Stephen fick bokidén efter att en gång på 80-talet ha träffat och skrivit autograf till en man som påstod sig vara King's största fan. Några dagar senare såg han mannens bild i tidningen - från och med den dagen känd som John Lennons mördare.)

Dagen har annars inte varit särskilt bra. Alls. Det här är en sådan dag då allt bara är fel och känns jobbigt. Jag fick dock ett brev från min låg- och mellanstadielärare Evy, det var väldigt roligt. Annars har dagen bara varit.. uäh.

Därför tänker jag nu borsta tänderna och krypa ner i min sköna säng. Förhoppningsvis får jag sällskap av en hårt arbetande pojke, så jag får mysa i en varm famn en liten stund innan jag lämnar denna dag åt historien.

Bilden är relevant just för att de dagarna jag saknar en varm, mjuk, spinnande pälsboll att klappa på - det är dagar just som denna.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Trött människa.


Two camels in a tiny car.

Det var väldigt skönt att sitta här och lyssna på Kamelot och läsa bloggar. Nu känns livet som vanligt igen, fast jag är aningen lyckligare.

Jag borde packa upp och förbereda en eventuell redovisning om min helg. Men vet ni? Jag orkar inte. Det får vänta tills imorgon. Då måste jag prata med både Doris och Tomas, samt skriva loggbok om vårtecken, sammanställa en redovisning samt göra klart mitt arbete i persondatorer. Just det. Plugga tyskaglosor också.

Men nu ska jag gosa med Manfred och sedan ska jag sova så jäkla.. intensivt?

Förresten tycker jag att kamelen på bilden är väldigt fin. Jag gillar djur. Jag vill utbilda mig inom etologi/biologi. Kanske bli djurskötare? Så barndomsdrömmar det låter. Men jävlar så häftigt det skulle vara.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Kolmården

Nu är jag hemma från en tvådagarskurs i etologi @ Kolmården. Ni anar inte hur kul det har varit! Jag får helt enkelt berätta från början - i slutet kommer det bästa, tro mig!


I fredags kom jag till anläggningen "Forskning & Utbildning" (tror jag att den hette) där jag träffade de andra deltagarna. Jag var den enda som inte kände någon annan sedan tidigare, vilket tidigare skrämt mig men snabbt insåg jag att det bara var till min egen fördel. Vi hälsade, fick nycklar samt rumskamrater. När alla var samlade lekte vi lite lära-känna-lekar innan vi gick ner till vattnet. Rebecca tappade ner ett linslock mellan stenarna, så de sista 40 minuterna tillägnades åt att försöka få upp det. På kvällen spelade vi Djur-jeopardy och mitt lag vann, till vår stora förvåning.
Den andra dagen gick vi runt på djurparken och fick lite information om diverse djur. Dessvärre tog kamerabatteriet slut när vi skulle kolla på delfinernas träning och sedan pingviner och sälar, men världen går inte under för det. Vi gick på föreläsningar och sedan skulle vi göra en etologisk studie på ett djur. Jag och Mikaela valde att studera tigern, då ingen av oss är särskilt förtjust i apor. Dagen fortskred med ytterligare några rundvandringar, föreläsningar samt Twister-turnering.Sista dagen bestod också av en del rundvandringar. Bland annat så tittade vi på de helt underbara surikaterna! Jag blev lite kär faktiskt. Men, det var en tidpunkt på dagen som alla sett fram emot; vi träffade vargarna!Vi inte bara tittade på dem utan gick också in i inhägnaden för att få kela med dem! Vi hade fått diverse förhållningsregler om vad man fick och absolut inte fick göra, så det var ganska spännande att se vad som komma skulle.


Men det hela gick smärtfritt! Så här mysigt kunde man ha det om man hade tålamod. Alla var som helt lyriska, och tro mig när jag säger att de flesta mådde hur bra som helst! Vargar är helt underbara, tro mig.

Som om inte vargarna var tillräckligt så blev jag helt till mig när vi skulle kolla på rovfåglarna. De är ju så majestätiska så det inte är sant. Därför tänker jag använda en bild på harrishöken Victory som avslut på detta lilla inlägg. Fina pippi!Tack Doris och Kungshögaskolan för en sjuhelvetes upplevelse!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

I väntan på..Nu är det inte många timmar kvar innan jag beger mig till Kolmården för helgen. Efter att ha googlat lite bilder därifrån och insett vilka djur jag kommer få se (talgoxar!) så känner jag mig lite mer peppad. Jo, det ska nog bli roligt det här (mitt enda bekymmer är resan hem och tillbaka, jag vette fasen hur den ska gå till).

I vilket fall så kollade vi på Saw 6 igår kväll. Det KAN BARA INTE vara den sista filmen. Liksom, slutet var aaaaalldeles för mesigt för att vara slutet på en så otroligt bra hexalogi. Jag förväntar mig åtminstone en film till, så vi får veta hur det gick med Hoffman. Filmen var i alla fall bra, möjligtvis liiite sämre än de andra (i stil med trean - dvs. lite för slafsig). Jag vill i alla fall ha en sjua också, med ett fett avslut!

Nu ska jag bedra mig. Jag ska duscha samt lägga in låtar på mobilen (allvarligt talat, Kamelot är helt freakin' awesome!) och packa min väska - för sedan sticker jag! Och när jag kommer tillbaka, har jag antagligen en massa att berätta - och en massa bilder att visa.

Innan jag går - har ni sett någon av Saw-filmerna, och vad tycker ni om dem?

Leave your interesting or creative responses in the comment section below. (Ray William Johnson FTW!)

Two camels in a tiny car! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Allt och lite till!Det är lika bra att jag skaffar mig samma inställning som Blondinbella - att ha en massa småprojekt pågående samtidigt är roligt! [Affirmationer, kära vänner]

Imorgon åker jag till Kolmården på kurs via skolan. Ensam, kan jag tillägga. Jag känner mig helt kluven, och kan inte bestämma mig för om det ska bli roligt eller inte. Jag får väl helt enkelt kasta mig in i det hela så får jag göra det bästa av det, då är jag säker på att det blir bra! Djur är ju trots allt ett av det bästa jag vet, träffa nya människor är alltid roligt och upplevelser som det här ger oftast minnen för livet.

Det blir alltså ingen skola för mig imorgon MEN jag får sovmorgon och dessutom hinner jag nog plugga lite också (vilket kan behövas då jag är borta hela helgen). Så ikväll ska jag rensa bilder på datorn så jag kan ta bort bilderna från kameran - den ska självklart med till Kolmården. Jag ska även lägga in en massa ny musik på mobilen, så som Kamelot, Lamb of God och Threshold. Så kan jag leva några dagar till.

Angående bilden så ville jag poängtera att jag fick min [något] försenade julklapp av Manfred igår. Nämligen Christina Aguileras parfym By Night. Jag älskar den! På bilden till höger är mina nya tofflor i fokus, de är hur goa som helst. 49:- på Chilli i Göteborg - inte illa.

Nu ska jag som sagt rensa bilder, kolla på det nya avsnittet Equals Three, ringa hem och efter det ska vi se på Saw 6 som jag hyrde idag. Min fredagkväll kommer jag ju spendera på Kolmården, så jag myser idag istället.

Jag skriver nog imorgon, men sedan är jag borta hela helgen. Nästa vecka kommer jag nog inte heller vara särskilt aktiv - den veckan kommer bli helgalen med tanke på allt skolarbete. Bring it on! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Veckans pepplåt 4

Äntligen har det väl blivit dags för veckans pepplåt. Som vi väntat! Det är på tiden att jag får in lite musik som tillhör min generella musiksmak lite mer. Därför tänker jag lägga upp en låt av inga mindre än Kamelot själva. Låten heter Rule the World och titeln avslöjar känslan jag får när jag lyssnar på den. Musikvideon i sig är egentligen ganska töntig, men tillåt mig förlåta dem när låten kompenserar för den visuella kvalitén.


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Ja tack.


Mm. Fin kille.

Jag sitter här med min och Maddes skriftliga redovisning av vår lavkartering. Det är inte lätt alltså! Jag hoppas den hinner bli klar tills imorgon. På torsdag måste den vara klar i alla fall, för på fredag sticker jag till Kolmården. Skolan får skicka en elev till en helg i på Kolmårdens djurpark, där man får ta del av rundvandringar, föreläsningar och dylikt (så som jag förstått det). Jag blev väldigt glad när min biologilärare berättade att de valt ut mig, men det hade känts bättre om det vore en annan helg. Jag missar nämligen ett prov, och veckan efter helgen har jag en inlämningsuppgift och ytterligare ett prov - väldigt avgörande båda två. Men det ska nog bli roligt ändå!

Nu ska jag återgå till mitt arbete (om jag lyckas motstå frestelsen att drömma mig bort till Kamelots konsert) så får vi se om det blir klart i tid eller inte. Spännande!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

600 kronor

Jag tänkte jag skulle visa lite snabbt vad jag köpte i Stockholm igår. Ett vanligt svart linne, ett vitt linne med katter på samt en.. Tja, "magtröja", skulle man väl kunna säga.Två par skor från H&M. Nej, så fina är de inte, men de är ganska så egna plus att de kostade 20 kronor paret.Två små brickor ifrån STOCKHOME (jäkligt bra butik för övrigt).Fyra teskedar med cupcakes på, från STOCKHOME.En tesil med en liten munk längst ut. Återigen från STOCKHOME.Sist och ja, minst - ett diadem med en rosa rosett - från H&M.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

KAMELOT!


Det finns verkligen inte mycket som slår en jävligt bra konsert. Kamelot bjöd på en helt fenomenal uppvisning - och jag är så lycklig! Och bäst av allt - 

Jag har hållit Roy Khan i handen.

Han gick ner vid oss i publiken och tog tag i våra händer helt enkelt. Jag nuddade honom inte bara, han kramade om min hand. Jag har sett Roy Khan i ögonen. Han vet att jag finns. Åh, det är så jävla underbart att bara släppa sina hämningar och ta åt sig allt vad ens sinnen har att erbjuda! (Jag har ont i nacken och i armarna och jag mår bra ändå.)

Gårdagen var bra. Vi gick runt i Stockholm, jag shoppade lite (visar det i ett annat inlägg), vi såg Kamelot och kom hem två på natten. Runt halv tre somnade jag och jag gick upp kvart i sex. Tre timmars sömn, det är ju fantastiskt! Tackvare gårdagen spelar bristen på sömn ingen roll. Jag har svävat omkring på rosa moln hela dagen och jag har bara varit.. lycklig.

Don't say goodbye,
Like we'd never meet again.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Stockholm

Om ungefär en timme bär det av mot Stockholm. Vi ska se Kamelot ikväll, det ska bli helt awesome! (Jag har lite klädångest dock, det har jag alltid inför konserter.)

Fram tills dess tänkte jag irra omkring och låta plånboken arbete lite. Ehe. Med andra ord så drar vi till Stockholm snart, jag ska läsa Lida i bilen, i Stockholm ska jag shoppa (om någon galleria har öppet, det vill säga) och sedan se Kamelot. Jag kommer hem ganska sent inatt, men det får det väl vara värt.Ett armband jag köpte på tradera!


Den gråa kudden är en prydnadskudde jag köpte i Göteborg.


Mina och pappas pärldinosaurier!F.v: En prydnaskudde jag köpte på tradera ("Ett hem utan katt, är bara ett hus"), en ram jag köpte i Göteborg ( i sitter bilder på mig med min familj samt farmor) samt en nybäddad säng med våra nya sängkläder som mina päron gav mig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Sofistikerat!Kvällen till ära har jag pärlat dinosaurier med min pappa, druckit Tom Collins, sett på Solsidan (jävligt kul serie) samt läst Stephen King.

Jag vill inte åka hem imorgon. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Tristess.


Jag har en del jag skulle vilja/borde göra. Men jag orkar verkligen inte ta tag i det, helt galet.  Manfred ringde och uppmanade mig att se på några roliga klipp på YouTube för att bli på lite roligare humör och känna mig motiverad till att göra lite saker. Jag tror jag följer hans råd, och vad passar inte bättre än några klipp av Ray William Johnson? Störtskön kille, har ni inte sett hans videor så gör det! (Möjligheten finns - här.)

När jag blivit på bra humör igen ska jag dammsuga, rensa lådor, rengöra tangentbordet och fråga mina päron om vi kan åka till Nordby. Jag behöver ett par nya byxor. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Bluebox FTW.Jag är ensam hemma, så jag har inget att göra. Då blir det lätt så här; man sitter och drömmer sig bort och förbannar en högre makt för att man inte har pengar. Så här ser i alla fall min önskelista ut, och detta ska helt enkelt beställas inom kort. När jag fått pengarna för spelningen kanske? 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Veckans pepplåt 3


Veckans pepplåt blir ingen mindre än Walk the Dinosaur från Ice Age 3 (underbar film för övrigt)! Egentligen tycker jag bättre om originalet, av Was (Not Was) men den går inte att bädda in i bloggen (men vill ni ändå lyssna på den - vilket jag verkligen rekommenderar - så klicka här). Så vi kör på Ice Age-varianten istället - som visserligen är lite ösigare - men trots det ger den inte alls ger samma känsla som originalet.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Livet är galetIdag var jag i Uddevalla hos tandläkaren. För sista gången faktiskt, nu är hela tandställningsprocessen klar! Jag tänker dock använda min plåt ett tag till, så tänderna inte flyttar mer på sig.

Efter tandläkaren åkte jag till Torp där jag träffade min kära vän Robert! Det var verkligen jättekul att se honom igen, det är verkligen så konstigt att gå från att träffas varje dag till att träffas en gång i halvåret. I vilket fall så gick vi i lite affärer och jag köpte kläderna på bild, plus en grön tjocktröja som helt enkelt inte gör sig bra på bild. Jag köpte även boken Lida av Stephen King och en prydnadskudde. Prydnadskudden får ni se i veckan, när den ligger på plats. När jag sagt hejdå till min vän åt jag och familjen på McDonalds, och sedan for vi till Happy Price i Knäm.


På Happy Price köpte jag..

1. 6 glasunderlägg i läderimitation
2. en vit duk
3. en svart duk
4. en värmeljushållare till..
5. några tjusiga värmeljus, som inte ska eldas upp utan helt enkelt bara ligga där vara fina
6. ett genomskinligt nagellack
Nu är jag hemma och har städat och dylikt. Jag har bestämt mig för att jag ska stanna här i Strömstad till på lördag. Usch, jag önskar att tiden gick långsammare! 

Jag vann förresten en Friis & Company-väska på tradera idag. Vanligtvis värderar jag inte märkesprylar, men jag tycker de väskorna är så fina, plus att jag bara köper begagnat. När jag kommer hem till Mjölby ska ni få se de tre prydnadskuddarna, tofflorna, sängkläderna, väskan, samt armbandet - hela kalaset alltså. Jag vet att ni längtar, höhö. 

Nu ska jag endast skriva ett "Veckans pepplåt"-inlägg och sedan ska jag mikra en pizza och fetta framför en film eller något.

Tack min fina familj och Robert för att ni gjorde min dag helt underbart fin! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

The Incredible JourneyÅh, jag är så fruktansvärt omotiverad till allt. Jag ska verkligen försöka få tummen ur innan jag går och lägger mig. Ska upp runt sju imorgon, för att åka till tandläkaren klockan åtta. Usch. Dessutom är det redan torsdag imorgon, och jag har inte gjort något skolarbete alls, under hela lovet. Döda mig, eller min omotivation.

Jag funderar på att beställa The Incredible Journey på bok. Först måste jag läsa ut Den Förlorade Symbolen. Och det borde jag göra när allt skolarbete är klart.

Jag behöver en veckas lov till, that's for sure. 

God natt alla människor!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Skrap-bingo & kladdkakaKlockan är fyra och det har varit en bra dag. Majsan sov hos mig inatt, det var jättemysigt. Klockan tio åkte jag in till farmor, och där var jag i flera timmar. Vi gick ner till Konsum och köpte fiskbullar, äppelkräm, kladdkaka och passionsfrukt. Det var kul att få träffa henne igen, det måste jag säga. Hon är bra, helt enkelt.

Nu ska jag städa. Tro det eller ej, men den här gången är det faktiskt välbehövligt. Det ligger grejer överallt, sängen är obäddad och golvet jättesmutsigt. Jag vill så gärna ut och fota, men det är så grått väder ute så det känns inte värt det. Jag vill dessutom in till Strömstad och fota, men det är samma fenomen där. Trist väder. Så skulle jag jättegärna vilja träffa Bilbo och gå en promenad, men.. trist väder. Dåligt.

Jag vill att alla ska veta att mina katter, de är de bästa i hela världen. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Ångest

Nu är jag framme i Strömstad, och jag har inte packat upp alla mina saker och dylikt så ni får nöja er med ett inlägg utan bild denna gång.

Just nu är inte livet så där sprudlande glatt faktiskt. Jag har en sådan otrolig framtidsångest! Idag när jag klev in här i mitt lilla egna hus på Söle kändes det så bra att få känna doften av hem. Det kändes skönt att vara ensam, att få gå runt och plocka lite ifred. På bordet låg ett nytt set sängkläder och 12 mjuka, svart/vita galgar med rosetter som mina föräldrar köpt, en ny skärm till datorn, en försenad julklapp från föräldrarna (en skiva av Threshold) samt två nya prydnadskuddar, ett par duntofflor och mina beställda grejer från bluebox och favoritsaker - som jag själv lagt dit. Materiella saker har en tendens att göra mig glad. Väldigt glad. Men nu blev jag bara ledsen. För i vilket av hemmen ska jag ha mina saker? Alla kökssaker jag har köpt - när ska jag använda dem? Egentligen borde det ju inte vara svårare än så att jag låter det ligga här tills jag slutat skolan i Mjölby och flyttar hem igen. Men om jag ska läsa på univesitet kan jag ju inte bo här på Söle, det finns inget här i närheten. Ska jag alltså ställa in mig på att jag inte kommer flytta hit efter gymnasiet? Ska jag flytta hit när jag är färdigutbildad i så fall? När blir det? När jag är 23 år gammal kan jag väl inte bo hemma? Ah.

Ni förstår säkert inte dilemmat. Jag vet inte heller hur jag ska förklara det. Jag bara.. hatar känslan av att jag antagligen inte kommer flytta tillbaka hit. Jag är så frustrerad över att jag egentligen vill ha ett hem där jag vet att jag kommer stanna tills jag helt enkelt inte vill bo kvar. Jag vill skaffa en mobil lägenhet som jag kan inreda helhjärtat, veta att jag har råd att bo i samt flytta det dit jag känner starkast att jag vill bo för tillfället.

Hemska känsla. Hemska inlägg. God natt.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

SöndagsväderJag har inte gjort någonting av den här dagen än så länge, eftersom jag har världens mensvärk och tycker synd om mig själv. Jag och främst Manfred har suttit och pillat små justeringar på bloggen (det är som Manfred säger, det är bara att inse att jag aldrig kommer bli klar) och ska strax fortsätta. Jag har nog för övrigt världens bästa pojke, som helhjärtat ägnar sin tid åt att hjälpa mig med bloggen samt hämtar te åt mig i ren sympati. 

Idag ska jag försöka få gjort följande:

* Ringa hem, boka biljetter, packa
* Städa rummet, dammsuga huset, vika lakan
* Rensa i min bildmapp, justera smågrejer på bloggen

Ikväll ska vi se på Den Otroliga Vandringen 2. Dubbad till svenska, naturligtvis. Och så ska jag tycka synd om mig själv.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

VårpromenadJag och Manfred gick en liten promenad förut. Kameran hängde med, förstås. Det är dock lite tråkigt att fota utomhus nu, tycker jag. Men, lite bilder fick jag ju tillslut. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

TU FUI EGO ERIS


Kvällen igår var jätterolig. Jag och Abbe satte våra planer i verket med Silent Hill-rundan. En ganska misslyckad sådan, faktiskt. Dessutom så hörde jag räven ett flertal gånger, där jag stod ensam i mörkret och väntade. Fy fan, rävar låter så fruktansvärt! Har ni aldrig hört en räv skälla så kan ni lyssna här.

Roligt var det i alla fall, särskilt i slutet då Manfred och Ludvig fått gåtor som antydde på att de inför sista fienden skulle säga Tu fui ego eris (I was you, you will be me) - en idé vi snott från Silent Hill 3. Problemet var att de förstod aldrig, så vi fick avslöja det. Trist klimax, haha. Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag och Manfred gå en promenad. Ha en fin dag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

SlödagIdag har jag i princip inte gjort någonting annat än att jag har fixat till designen på bloggen. Nu är den äntligen klar!  Härligt. Tusen tack Manfred för att du tog dig tid att hjälpa mig med alla dessa koder! 

Nu ska jag sätta mig vid våra nerklottrade planer inför Silent Hill-vandringen ikväll. Det börjar dra ihop sig nu, bäst att sätta igång!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Lov!Åh, ÄNTLIGEN har påsklovet börjat. Jag känner mig så lycklig!

Gårdagen tillbringades tillsammans med Rebecka. Vi såg på The Green Mile och åt en massa olika sorters kakor. Ett helt fantastiskt slut på skolveckan, tro mig.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting (bortsett från att jag har fredagsstädat och kollat på Anders' film som summerar vårt 2009). Vilket i och för sig är skönt, fast jag känner mig lite uppstressad över diverse saker. Jag har bland annat gjort en ny design! Igen. Fast den nuvarande är nog här för att stanna ett tag. Jag har dessutom vunnit ytterligare en auktion på tradera. Jag visar vad det är när jag fått den hit!

Nu tänkte jag och Abbe planera lite inför morgondagens Silent Hill-runda. Spännande.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.