Dag 7 - Dåliga vanor och laster



Ett sådant här inlägg borde alla göra. Jag tror man skulle kunna hitta mycket gemensamt mellan var och en!

1. Det första jag kommer att tänka på är nog ganska unikt - jag suger på håret. Eller okej, jag suger inte på det, men jag tar en liten bit och drar mellan läpparna. Sedan petar jag med det i ansiktet. Jisses, det låter ju helsjukt. Men det är i alla fall en sådan där sak jag började med när jag blev fråntagen min snuttefilt (eller "diss", som jag kallade den). Man tager vad man haver, eller hur? Jag gör ofta så på prov, för jag liksom slappnar av. Jag borde verkligen sluta med det (det är dags att bli vuxen liksom), men å andra sidan så suger jag hellre på håret när jag är stressad, än typ.. röker?

2. Det är fel på alla människor i världen. Förutom mig då, förstås. Jag klagar gärna på folk, men inser inte gärna själv mina egna fel och brister.

3. Jag är en humörmänniska. På så vis är jag fruktansvärt oförutsägbar, och kan bli riktigt irriterad på saker som jag vid annat tillfälle högst sannolikt skrattat åt. Stackars medmänniskor!

4. Ben & Jerry's. Jag köper alltför dyr glass alltför ofta (MEN DET ÄR JU SÅ GOTT!). Jag äter alldeles för mycket skräp överhuvudtaget. Choklad hit, läsk dit - kakor också.

5. Jag gör sällan vad som borde göras. Jag gör sådant som inte tillför världen ett dyft, istället (typ betygsätter filmer när jag borde räkna matte).

6. Jag är "vegetarian" men avskyr grönsaker.

7. Jag städar hela tiden. Ja, det är en last. Föreställ er att så fort sängen är obäddad så sjunker min koncentrationsförmåga ned på minus!

8. Så fort jag har lite nariga läppar så är jag där och river bort en massa skinn. Det kan blöda och göra ont som fasen, men jag river ändå.

9. Jag har en tendens att alltid förvänta mig det absolut bästa. På så vis blir jag ofta grymt besviken.

10. Inför i princip varenda aktivitet jag ska delta i (familjeaktivitet, träffa vänner, konserter etc.), känner jag bara "Neeeej, jag orkar/vill inte". Men när jag väl är där så blir det jätteroligt. Och så är det alltid.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback