Sky Is Mine



Det finns en människa som har en fruktansvärt stark tendens att trycka ner mig. Man har liksom lust att bara skrika rakt ut, att du är ju tamejfan helt jävla dum i huvudet. Jag brukar inte skriva elakt om en tredjeperson som förblir anonym, men nu gör jag det. Usch så barnslig jag är.

Då tänker jag kompensera det genom att höja min vän Rebecka till skyarna. Jag har tillsammans med min klass spenderat kvällen hemma hos min älskade vän som ska flytta till Frankrike i slutet av sommaren. Hon är bäst på alla vis, min klippa i stormen och det finns ingen människa jag gjort så helknäppa grejer med. Kvällen var helt awesome fram tills minuten innan jag skulle åka hem, då jag tittade lite försiktigt på henne och sa "Rebecka.. Flytta inte till Frankrike." Då började vi båda gråta.

Skolan är slut, jag har sommarlov. Jag känner mig lite trasig. Ja, för första gången på länge så känner jag mig trasig. Jag har lust att dricka mig full och ligga på studsmattan och titta på stjärnorna och skratta. Bara för att det är en fin känsla.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback