Uppdaterad önskelista


Jag blev glad imorse när jag vaknade, loggade in på Tradera och såg att jag sålt tre klänningar för sammanlagt 100 kronor. Ja, det är lite pengar, just därför ska ni titta in!

I vilket fall, jag tänkte att när auktionerna gått ut så ska jag köpa mig något tjusigt jag velat ha länge, det vill säga något av det på bilden. Där syns allt jag vill ha för tillfället.

Jag avskyr när man har en del att göra, och så bara.. orkar man inte? Jag måste städa (men det gör jag inte för Signe ligger här och sover och jag vill inte jaga bort honom med dammsugaren), paketera klänningarna och skicka vinnarmejl, leta fram dammsugarpåsar (WTF?), sortera papper som ska in i pärmar, sortera bilder, svara på en fråga på Tradera samt rengöra mitt supersnuskiga tangentbord. Och så tänkte vi rensa rabatten här utanför, det ska bli roligt (med det tar ungefär 4 timmar). Men det ska nog lösa sig, alltihop!

Om ni tycker att bloggen ser lite skum ut så är det för att den är under construction för tillfället.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Anonym säger:

Är faktiskt stolt ägare till ett Spyro the dragon spel. Tänker inte sälja dock då jag är jävligt fäst vid de men jag hoppas du hittar ett :)

2010-06-22 @ 23:12:53
Trackback