Svart, gul, skrynklig gul, två svarta, en skrynklig svart..

Jag hade utvecklingssamtal idag. Det gick bra, helt annorlunda om man jämför med hur alla mina tidigare utvecklingssamtal gått till. Jag fick många fina ord från Sven. Han kanske har dåligt samvete för att han aldrig dök upp på avtalad tid?

Jag blev lite besviken när jag såg pappret där lärarna givit mig betyg på var jag ligger i respektive kurs (dock så var det kul att Ivo skrivit att jag deltar i diskussionerna, då har jag ju lyckats). Så nu jävlar! Det enda som bekymrar mig just nu är programmeringsprovet på måndag. Usch. Annars har jag följande mål. Note to self: MÅL, inte krav.

Svenska B
Villvillvill jag verkligen ha MVG i. Mest för att Ivo är fruktansvärt petig och kräsen, och jag vill visa honom att jag faktiskt är duktig. (Kanske dags att skriva referat då, Ida? Ja, jag ska. När provet i programmering och i matte är avklarade. Lovar.)

Biologi A
Jag nöjer mig antagligen med ett VG, men jag satsar stenhårt. Jag vet att läraren ser mig (hon har ju trots allt valt ut mig till vetenskapsdagarna) och hon har sagt att jag arbetat mig uppåt med storsteg. Way to go!

Tyska steg 4
Ambition var nyckelordet. Jag ligger mellan VG/MVG har Klein skrivit. Det är där jag siktar.

Programmering B
Jag nöjer mig med det jag får. Får jag G blir jag skitglad, lyckas jag få ett VG blir jag lyckligast.

Engelska B
Tänker jag lägga ner jättemycket tid på. Martina har skrivit att jag ligger på VG, trots att jag fått MVG på varenda inlämningsuppgift jag gjort (dvs. ~4 stycken). Jag hoppas jag kan visa mig värdig till högsta betyg helt enkelt.

Musikpaketet
Det säger sig självt. Jag ska träna gehör, sedan sätter jag teorin också.

Fysik A
Jag pratade med Tomas om mitt betyg. Jag har fått ganska dåliga resultat på proven, och jag frågade honom om det var kört att få VG. Han sa att han förstod att jag kan bättre, med tanke på mina prestationer på lektionerna ("Tomas, hur stänger man av den här?", skämt åsido.) så om jag sätter VG på de två sista proven så får jag chans att komplettera tidigare prov. Ärligt talat så tror jag inte att jag kommer klara det, men tanken på att det faktiskt finns en chans ger mig lite motivation.

Persondatorer
MVG på båda proven, behöver sätta minst VG på den aktuella uppgiften vi gör. I så fall blir det trebokstavigt i betyget!

Idrott & Hälsa A
Jag tycker att min närvaro varit värdelös, men Mona hade skrivit "bra aktivitet och närvaro" och ett VG med ett frågetecken. Det låter bra, om man tar bort frågetecknet det vill säga.

Matematik D
Den här gången ska jag inte bara vara jättejättejätte nära VG. Jag ska sätta det istället.

Mål, inte krav. Mål, inte krav. Mål, inte krav.

Helt apropå ingenting så har jag kommit in i en period då jag inte har någon matlust trots att jag är skithungrig, och när jag väl äter blir jag proppmätt på nolltid. Jag har märkt att jag på senare tid dessutom varit väldigt trött och att jag mår illa väldigt ofta. När jag tänker efter så har jag slarvat jättemycket med sömnen (fatta Ida, 6-7 timmar räcker helt enkelt inte) och pga. avsmaken för mat så äter jag som mest två gånger om dagen. Alltid middag och typ varannan dag klämmer jag i mig något till lunch. Jag har sådana perioder ibland. Jag vill äta, men kan inte. Men jag har insett att jag måste göra något åt det, jag kan inte fortsätta gå till skolan som en.. ja, något som inte reagerar på omvärlden.

Nu ska jag lyssna på Lamb of God och plugga inför svenskaprovet imorgon (vi vet alla hur bra det kommer gå, igår sålde jag min själ till spelet mellan Brynäs och Djurgården, hej hopp). Jag ska ta mig jävlar sätta det provet galant, så Ivo får något att bita i.



Svensk språkhistoria är helt enkelt tråkigare än ishockey.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Hanna säger:

hahah, vad skådar mitt norra öga, är det inte dom härliga majskolvarna och genetik som illustreras i den härliga rubriken?! xDxD

2010-03-25 @ 18:24:49
URL: http://hannnnnnnnna.blogg.se/
» ellie säger:

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! FRÅGA VAD DU VILL,SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR! =)

2010-03-25 @ 18:39:15
URL: http://ellinorkryss.blogg.se/
Trackback