Fyraårs-shopping

Här kommer lite bilder på vad jag köpte när vi var i Linköping igår!


En übergullig äggklocka från Lagerhaus! Det är synd att jag nyligen köpt en äggklocka, för den här var lite finare. Därför var jag tvungen att köpa den!


Vi råkade ramla in i en butik jag aldrig sett förut (Designtorget tror jag det hette). Och trofasen att jag hittade mina efterlängtade krokar! Jag har länge tänkt beställa dem från Bluebox men det har inte blivit av. Dessutom hittade jag ett litet bokmärke, också den i form av en fågel.


Spontaninförskaffade rosetter från H&M.


Helgalet att ha världens första "TV-spels badguy" på badrumsgolvet. För tillfället har jag ingenstans att ha den men jag kunde verkligen inte låta bli, den var ju så söt. Dessutom kommer den garanterat till användning i framtiden! Från Lagerhaus, förresten.


En riktigt söt kökshandduk, också den från vårt kära Lagerhaus!


Boken "Att älska som en porrstjärna" har jag hört ska vara bra, kul med lite annan läsning än skräck/spänning. Sedan är ju jag och Manfred riktiga filmmänniskor, så vi slog på stort och utnyttjade GameStop's erbjudande - 5 filmer för 119 kronor. Zoolander har jag sett förut och jag tyckte den var rolig, Funny Games antog jag vara en film Rebecka pratat om (dessutom har många recensenter skrivit att den är obehaglig) så jag tänkte att den vore sevärd. Sist men inte minst köpte jag I Am Sam för att jag hört att den sa vara bra.


Tog en obligatorisk sväng till Gina Tricot. Hittade två helt underbara T-shirtar! Ni ser dem ovan. Kärlek vid första ögonkastet, ja. Längst upp på bilden syns även en liten bild av en.. ja, en scarf/halsduk/någotmittemellan/whatever.


Sist men inte minst så vill jag presentera mitt inköp från H&M. Jag hade gjort en önskelista på deras hemsida, men nu betade jag av den på plats i stället. Det linnet till vänster är i alla fall ett linne av "organic cotton", lite miljövänligt sådär. Och till höger är två linnen, ett vitt och ett i spets. Tillsammans är de en inte fullt så tokig kombination.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Mikaaela säger:

Älska Lagerhaus

2010-05-30 @ 20:25:33
Trackback