Härliga lördag



Den här dagen har varit bra. Anders och Sofie har varit borta hela dagen för att fira Sofies födelsedag, i efterskott. Det innebär att vi ungdomar har varit ensamma hemma hela dagen. Oj så spännande det har varit!

Vädret har varit helt underbart. 20 ljuvliga grader celsius. Vi fortsatte vårt arbete med att nedmontera staketet utanför altanen, sedan hoppade vi lite studsmatta och tänkte spela in en ny Beihrutfilm! Efter att ha sprungit runt och förberett inspelningen i cirkus 20 minuter så insåg Abbe att batteriet var tomt. Jag och Manfred satte oss på cyklarna och tog oss en lagom lång tur, kom hem, duschade och Abbe lagade lunch åt oss alla. Vi spelade Silent Hill Origins i två timmar och gick sedan ut en stund igen. De spelade fotboll och jag fotograferade lite. Sedan gick vi in och spelade Silent Hill 1 en stund. Sedan dess har jag suttit här och läst Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist (han är briljant den där killen). Jo just det, vädret var lite lustigt (det såg ut som att himlen brann, ungefär) så vi bestämde oss för att ta en promenad. Bara efter en liten stund så började det spöregna. Mysigt värre.

Just nu funderar vi på om vi ska se på någon film innan det är dags att bege sig till snarkofagen. Vi får väl se, jag är ganska trött. Och vi har ingen bra film.

Imorgon MÅSTE jag plugga. Måste. Otrevligt ord, det där.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback