Nya kläder


Till vänster ser ni en av tröjorna jag beställde från Gina Tricot, och till höger är min Manfred med en av de tröjor han fick av mig idag.

Jag är så jäkla trött så det är knappt jag tror det själv. Dagen har varit smärtfri, efter skolan satt jag kvar i fyrtio minuter och programmerade. Det är sjukt, jag fattar inte hur folk kan sådant där. Jag glömmer bort allt. Hela tiden. Vi hade även vår engelskaredovisning. Det gick skapligt, fast jag känner nu i efterhand att jag kunde haft lite mer inlevelse, en mer påkostad inledning och ett mer påkostat avslut.

Efter skolan väntade jag på Manfred, och gick omkring på Kvarnen en stund. De enda pengar jag hade var en liten hundralapp jag så glatt överraskat hittade i min byxficka imorse. Jag hittade två supertjusiga T-shirts på JC, som jag köpte till Manfred som en liten överraskning. Utöver det köpte jag två ljuslyktor på rean på Hemtex samt en liten beige hårrosett från Lindex.

Nu ska jag plugga tyska tills imorgon. Sedan ska jag se på Svenska Hollywoodfruar och innan jag somnar tänker jag mysa med min underbara pojke!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback