olycklig_chey_92


Nu är jag åter i Östergötland efter ett fint men alldeles för kort lov i Strömstad. Det är bara några veckor kvar till jullovet. Pepp. Jag känner för att följa entitans exempel, köra in huvudet i något. Pepp.

Det blir svårare och svårare att åka hemifrån. Sakta men alltför säkert står det klart för mig att jag gjorde helt fel vägval när jag valde som femtonåring. Att inte gå skola i Strömstad är antagligen ett av de största misstag jag någonsin begått (ingen ska ta något personligt). Här står jag idag med en sjuhelsikes massa erfarenheter och vunna strider i min packning, men med facit i hand har jag genom mitt val av skola, förlorat mer än jag har vunnit. Det gör ont att tänka så, men jag tröstar mig med att jag omöjligt kunde ha vetat det där och då, femton år. Jag kunde omöjligt veta att rektorn på Uddevalla gymnasium var inkompetent. Jag kunde omöjligt veta att Strömstad gymnasium hade för få sökanden för att starta en Matematik och Data-inriktning. Jag kunde omöjligt veta att jag på Mjölby gymnasium skulle hitta en bästa vän, som efter halva tiden skulle flytta härifrån. Femton år. Hur skulle jag kunnat veta det?

Nu blev jag för djup. Det är för att det är för sent. Och jag känner mig för miserable just nu. Jag ska försöka sova, försöka att inte gråta, och försöka att ta mig upp ur sängen imorgon. Gör jag det, kära vänner, har jag övervunnit den där ensamheten. Igen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» emelie säger:

good girl!

2010-11-08 @ 18:20:54
URL: http://rockcandy.blogg.se/
» Malin - Q r i s t a a l l säger:

Sv; Nej jag har inte sett den än :/ Väntar på att den ska gå att ladda ner :)

2010-11-09 @ 20:41:53
URL: http://qristaall.blogg.se/
Trackback