You belong among the wildflowers




Långhelger är antagligen till för att man ska vila upp sig alternativt arbeta sig halvt medvetslös. Jag har gjort något mittemellan, där borta på västkusten. Jag åkte dit på fredagen och kom hem igår. Jag har haft det så himla bra, träffat EN MASSA fina vänner och umgåtts med familjen (katterna included). Efter en helg hemma med familjen samt Ellen och Mary begav jag mig till Uddevalla för att träffa min gamla klass och annat Uddevallafolk. Jag kan inte beskriva med ord, hur stor min lycka var ända från 5 på morgonen till 2 på natten. Att träffa NV1DNA (nuvarande NV08C, men ändå), Fabian och allihopa.. Tack till Robert också, som bistod med nattlogi och trevligt sällskap. Och disk.

Det var en väldigt trött och broken-hearted Ida som satte sig på tåget mot östligare breddgrader på tisdagen. På bussen från Göteborg lyssnade jag på hockeyn och Färjestad vann mot Skellefteå med 5-4. Jag kom inte i säng förrän halv ett, då jag kraschade för att sova riktigt tungt i 5 timmar. På morgonen var mina ögon helt blodsprängda - jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Men tacka vet jag John Mayer och juice, det är en kombination som gör min morgon till den bättre.

Dagen till ära tänkte jag därför gå och lägga mig direkt efter Sveriges Mästerkock. Imorgon stundar Stars on Stage rep i princip hela dagen samt intervju med Östgötatidningen. Röda, svullna ögon med 16 påsar under varje är kanske inte att föredra då. Men efter en intensiv, känsloladdad helg som denna, med en förkylning som bara blir värre och värre, då kan man inte mer än försöka se lite anständig ut.

Before I enter study mode så ville jag bara dela med mig lite av en låt som skar i hjärtat redan första gången jag lyssnade på den. Jag har kommit in i en period där all den musik jag lyssnar på, känns utnött. Därför har jag gett mig på att lyssna igenom Wildflowers av Tom Petty (rekommendation à la Kristiansen). Första låten.. ah. You Wreck Me är antagligen minst lika bra, men den matchar inte min sinnesstämning för tillfället.

Snart är det lov igen. Då ska jag till väst(bäst)kusten. Igen.

You belong among the wildflowers
You belong somewhere close to me
Far away from your trouble and worry
You belong somewhere you feel free
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback