Körkort för nybörjare




Idag började jag intensivkursen. Jag tror det kommer gå bra, upplägget är bra och jag har en väldigt bra lärare. Dock så är det lite jobbigt då jag kom att tänka på att läraren påminner väldigt mycket om Mike Higgins (lärare i "Svenska för Nybörjare") från Hipp Hipp!, till utseendet. Och sådant är ju alltid jobbigt (se klippet ovan).

Tempot på dagen gav mig världens mest brutala huvudvärk, så när jag kom hem kunde jag inte annat än gå och lägga mig. Tack och lov så försvann det efter en och en halv timmas sömn. Imorgon ska jag på anställningsintervju och det är lite jobbigt, eftersom jag vet inte hur jag ska ta mig dit och sedan tillbaka men det löser sig väl.

Nu ska jag definitivt tvätta bort allt smink och borsta tänderna för att lägga mig i sängen och plugga körkort/skriva brev/läsa på om vad man ska tänka på inför en anställningsintervju. Klockan nio är det Svenska Hollywoodfruar och jag kanske ska se på det, om inte annat tänkte jag gå och lägga mig tidigt då jag ska upp 05:30 imorgon. Överlever jag stressen imorgon, då tänker jag ge mig själv en klapp på axeln.

En annan solglimt är att de idag ringde från ett av företagen där jag sökt jobb, och ville att jag skulle komma på intervju. Sjukt najs.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback