Regn



På bild syns ett armband som jag fick av Manfreds mamma i present för ett tag sedan. Ett Maria Montazami-armband med ett välkänt citat på. Underbar.

Idag har jag kört till Uddevalla och tillbaka. Det var väldigt lärorikt, lite läskigt med så mycket trafik dock. Imorgon börjar jag intensivkursen och det är faktiskt lite nervöst. På tisdag ska jag på arbetsintervju och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det, men på något sätt ska det väl gå.

Därför ska jag nu städa mitt rum, byta om till myskläder och lägga mig i sängen med teoriboken för resten av dagen. Det börjar bli dags att lägga i en högre växel, för att vara lite rolig.

Idag fick jag till min stora sorg veta att en av de hästar jag hade förr, har gått bort även hon. När jag var yngre hade jag ett sto som hette Dominique, och efter incidenten med Lekaco så tänkte jag att jag skulle kolla upp var Dominique befann sig nu och åka och hälsa på henne. Jag skrev till han som köpte henne av mig, och liksom Lekacos ägare så hade han dåliga nyheter. De tog bort Dominique i fredags, pga. en skada i benen.

Ibland blir man bara så himla.. trött, förstår ni?

Rest in peace, fina Dominique.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback