12 oktober 2007


Tribute to Silent Hill

De första åren jag var tillsammans med Manfred var vi inne i en slags Silent Hill-period. I dagsläget har vi spelat igenom alla spel i serien (förutom Shattered Memories), de flesta mer än en gång. När bilden ovan togs, var jag ute på promenad i skogen och bara fick för mig att ta kort på mitt ansikte. Utan avsikt blev bilden helt perfekt för sitt ändamål, och trots att den är gammal och framför allt sönderredigerad, så är jag fortfarande väldigt nöjd med den (i alla fall om man bortser från de svarta kanterna, bilden hade varit fräschare utan).
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Silent Hill är najs. Vi får skaffa det senaste!

Gällande sönderredigering, jag har lärt mig att när man mixar så ska man ALDRIG mixa på originalet, utan alltid spara i kopia.

Det kan vara en idé gällande bilder också! Det tar plats, men finns det inte en och annan bild, du gärna hade velat ha tillbaka originalet av?

2011-02-08 @ 11:34:34
» Ida säger:

sv: Jag brukar faktiskt inte heller redigera originalet, jag brukar ha en kopia sparad. Jag tar oftast bort den när redigeringen är klar, men vissa bilder har jag faktiskt kvar både som original och som redigerad. De flesta bilder på mig själv som jag redigerat, brukar jag ha ett original och en kopia, bara för att jag tycker att det är kul att ha bilder på mig själv. Den här bilden däremot, var ganska ful oredigerad, så jag antar att det var därför jag tog bort originalet.

2011-02-08 @ 11:44:10
URL: http://changeofseasons.blogg.se/
» Mimmi säger:

Mimmi Eriksson gillar detta.

2011-02-14 @ 17:18:19
Trackback