Studiehjälp



Idag fick jag veta att min anmälan till CAE (Certificate in Advanced English) visst var bindande, vilket gjorde mig förbannad. Det kostar 1800 spänn att skriva provet, och skolan betalar hälften om man klarar det. Jag har nu insett att jag inte har något behov av att skriva provet, och jag har inte råd heller. Men, då får jag veta att min anmälan var bindande. VARFÖR, sa ingen det? Jag ska ringa till Folkuniversitet imorgon och säga som det är. Inte för att jag tror det kommer hjälpa, men jag ska göra ett försök.

Dagen till ära har jag räknat ut mitt snittbetyg och måste säga att jag blev positivt överraskad. För första gången på några år känner jag mig lite hoppfull inför framtiden. Jag ger mig själv en klapp på axeln och tänker, fasen vad jag är bra.

Imorgon har vi studiedag (gissa om jag ska plugga, är helt galet peppad) och på onsdag har vi volleybollturnering. Nästa tisdag åker vi till kärnkraftverket i Oskarshamn och efter den veckan, ja - då är det lov. Fejnt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Det ser ljust ut! =D Så glad jag blev av att höra att ditt snitt är bättre än väntat! Ta vara på den glädjen och plugga järnet imorn! ^^

Du är bäst! Kram!

2011-02-07 @ 21:21:02
» Mimmi säger:

YEAH, kärnkraftverket! Jag bor ungefär en mil ifrån det ;D

2011-02-08 @ 14:17:30
Trackback