Vinter, tack!



Det har varit dåligt med uppdateringar det senaste. Det känns bra på ett sätt, och tråkigt på ett annat. Det är alltid kul att dokumentera dagarna så man kan se tillbaka på det senare.

Jag har den senaste månaden umgåtts mycket med min fina vän Emma. Vi har bland annat varit på yoga, morgonsimmat, fikat, pratat om allt och inget, shoppat, sovit för lite, sett på film och ätit glass. Åh vad jag tycker om henne.

Jag har även haft en liten minisemester då jag bilade till Östergötland och träffade världens finaste pojke, som även följde med mig tillbaka till västkusten och stannade i en vecka. Det var mysigt och givande (eftersom vi rensade luften en gång för alla) och varje liten atom i min kropp har Manfred-abstinens. Min kära vän PJ kom hit dagen efter att Manfred åkt, och stannade hela helgen. Det var väldigt mysigt, vi tryckte i oss alltför mycket kalorier, såg Basil Mus och Sherlock Holmes och pratade en massa. Jag tycker om henne, också. Mycket.

Jag har haft en väldigt bra dag. Jag fick sova relativt länge och på Max var läget under kontroll hela dagen. En tjej som beställde hamburgare av mig var nästintill identisk med Monica Raymund som spelar Ria Torres i Lie to Me. Jag gav henne en lapp med namnet och bad henne bildgoogla det. När jag hade en halvtimme kvar på arbetspasset såg jag att min kära familj kommit upp så efter att jag slutat åt jag lite mat med dem. Guldkant på vardagen, indeed.

Jag är ledig några dagar framöver innan helgen då jag köttar jobb på både Max och Cherry. Jag funderar riktigt starkt på att spendera hela morgondagen i min pyjamas och bara pilla med en massa småsaker. Jag ser så mycket fram emot att få ha en heldag utan några som helst fasta planer.

Innan jag avslutar vill jag bara säga att jag längtar så himla mycket efter december. Det behövs ingen som helst förklaring, jag orkar inte vänta, ge mig det nu med en gång!

Nu ska jag sova. Vackra drömmar!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» emma säger:

Men åh, vad jag tycker om DIG, Ida! Du är så himla fin. Mer massa mysig Emma-Ida-tid! ♥

Och vad roligt att det var så fint att PJ kom, du verkar ha haft en himla bra månad, allt med Manfred och så också.

Det är så roligt att läsa om att du verkar vara så tillfreds med tillvaron, gumman! Du förtjänar det. Du verkar liksom... harmonisk på något vis, vilket är underbart att uppfatta dig som.

Då är vi två som längtar till december, jag har redan börjat lyssna på julmusik, haha. Fast det kanske är mest vintern du längtar efter? Jag älskar vintern men också JUUUUUUL! Gah. Haha.



BAMSEKRAM!

2011-11-08 @ 09:07:55
URL: http://toutlemonde.devote.se
» emma säger:

Åh, tack, min fina Ida. ♥

2011-11-09 @ 20:59:28
URL: http://toutlemonde.devote.se
» emma säger:

Love it! Så himla sant, och såååå lycklig blir man av att inse det. Nyfunnen styrka, på något vis.

Haha och ååååh, jag hälsade på den söta människan! Hon tyckte förmodligen att jag var lite knäpp också, som kom och trängde mig på, haha :d men hon verkade glad, så då är jag nööööjd :d hoho.

TUSEN KRAMAR!! ♥

2011-11-15 @ 20:46:39
URL: http://toutlemonde.devote.se
Trackback