Portal 2



Kvällen bjöd på Portal 2 multiplay med Manfred. Åh, så roligt det var! Jag älskar det spelet alltså. Sjukt kul att köra samarbete, då kan man umgås fast på avstånd. Typ.

Jag har varit ledig idag, fast jag var på dealerutbildning i några timmar. Åt fiskbullar hos farmor och lånade en bok på biblioteket. För andra gången ringde de från Max och ville ha backup. Så himla tråkigt med folk som inte dyker upp på sin schemalagda tid. Hade jag kunnat hade jag åkt upp och jobbat. Det dåliga samvetet kryper tätt intill, jag vet hur jobbigt det är att vara underbemannade.

Jag har tappat mycket energi. Med jämna mellanrum så drabbas jag av någon slags ångest, av olika slag. Om jag jobbar får jag ångest över att jag inte känner att jag får någon fritid (som den här veckan, då jag har minst ett jobb om dagen). Och är jag ledig så känner jag mig rastlös. Jag tror det mest handlar om att jag saknar struktur, samt småsaker att se framemot. Jag är smått orolig över någonting hela tiden, kan inte riktigt slappna av. Är trött men kan inte sova, och när jag somnat så kan jag inte vakna. I ena stunden har jag värsta lyckoruset och i nästa stund är jag deppigast i världen. How can it be?

Jag tror och hoppas att mycket av det släpper om ett tag. Jag oroar mig mycket för lönen, som ska räcka till nya vinterdäck och bensin för hela nästa månad. Jag är rädd att den inte ens räcker till det ena. Sedan var det ju en resa till Mjölby inplanerad, som helst ska bli av den med. Det är nog mycket där skon klämmer.

Jaja. Jag ska städa och sedan se på De Hänsynslösa. Gå och lägga mig sent, tvinga mig upp tidigt och gå och lägga mig tidigt imorgon, så jag får pli på min dygnsrytm igen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Det låter bra! Det är nog den lilla stressen över pengarna och dina planer som gnager. Slappna av, sånt löser sig. Du har ju jobb nu i alla fall! Resten fixar vi!

Det var sjukt kul med Portal, vi får fortsätta snart!

Kämpa på! Du är bäst.

Älskar dig

2011-10-12 @ 09:30:25
» Joeynisten säger:

I feel you broski. Någon gång, någon dag så vänder det. Det vet jag. Satsar en guldpeng på det.

2011-10-12 @ 16:38:03
Trackback