Ugglan

image description

Det här hittade jag i mitt skåp på Max häromdagen. Blev så himlans glad, tänka sig så söt hon är den där Felicia! (Tänka sig att jag aldrig ska hitta någon nyckelring som håller..)

När jag kollat igenom mina scheman för Cherry och insett hur mycket jag egentligen jobbat så kände jag mig helt mindfucked. Jag kan inte fatta det. Jag kände mig tio gånger bättre än jag gjort tidigare och var upprymd och ringde både mamma och pappa för att berätta vad jag nyss upptäckt. Jag vet, jag är inte riktig i huvudet.

Jag åkte i alla fall in till Westcoast och sprang 5000 meter på bandet. Kände mig grym som orkade hela medelsvåra nivån. Åkte för att spela innebandy och jag var så fulladdad av obefogade, negativa energier som ändå kunde vändas till något positivt. Jag kände mig aggressiv och peppad och det var roligt. Dock så slutade vi spela tidigare än vanligt men stannade ändå kvar i en timme för att bara hänga. Jag tycker om dem.

Väl hemma var jag så inte sugen på att lägga mig. Tog en dusch och drog på mig Tröjan med stort t. Åt rostad smörgås med leverpastej och smörgåsgurka. Sjuuukt gott. Har suttit och chattat med olika människor på Facebook och känner hur motivationen till att sova, kryper närmare. Jag har så mycket jag vill greja med på kvällskvisten men jag hinner ju aldrig.. Antar att jag får skjuta upp det till måndag. Igen.

Om fyra timmar ska jag upp och kötta indoor walking. Om jag försover mig så kommer jag antagligen strypa mig själv. Det får inte hända. Simple as that. Sedan är jag redo att inleda den här helgen!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback