hell & yeah


Så slut på energi. Vart tog den vägen egentligen? Jag känner mig inte särskilt trött/sömnig, bara fruktansvärt seg och matt liksom. Kära kropp, jag försöker återinföra lite balans i mitt liv och skulle uppskatta om du var lite mer samarbetsvillig. Tack på förhand.

Gårdagens arbetspass fick mig att vilja kräkas på allt vad stängning heter. Ge mig inget mer sånt trams på ett tag nu, tack. Tiden gick så seeeeeeegt och ju fler arbetsuppgifter man tog sig an desto fler hade man kvar. Ungefär. Dessutom skar jag mig på lill-, ring- och långfingret på högerhanden. Varför inte liksom. Jag har skadat mig så mycket det senaste, främst bränt mig vid fritöserna. Min arm är inte jätteintakt. 

En annan kul grej är att min bil svek mig ännu en gång. Jag blir så trött, kan inte saker bara fungera? En gång? Schyrra? När man vred på tändningen hände ingenting. Alls. Så jag har haft som princip att parkera i nerförsbackar så jag kan rullstarta bilen istället. De gångerna jag inte haft en backe har jag haft Martin som knuffat bilen upp i hastighet istället. Igår efter jobbet när jag skulle parkera hos honom så föreslog han att jag skulle backa upp där jag brukar stå, för att förbättra förutsättningarna för morgondagens eventuella rullstart. Försiktigt börjar jag backa upp, lite väl försiktigt, och får kärringstopp direkt. Tror ni bilen startade igen? Näpp. Så där stod jag mitt i vägen med en stendöd bil. Efter att vi båda hjälpts åt att knuffa (jag tillförde så sjukt mycket känner jag, haha) stod bilen i alla fall inte i vägen längre. Hade en väldigt mysig kväll trots att jag var så otroligt trött att jag stundvis mest satt tyst och stirrade.

Så tjugo över sju imorse skulle vi ta oss därifrån. Martin knuffade bilen fram och tillbaka utan framsteg och efter en kvart skulle vi till att ge upp när han föreslog att jag skulle prova starta. Tro fasen att det lyckades.

Hade i alla fall en bra arbetsdag. Dock var jag så seeeg att jag blev irriterad. Hela tiden fick jag mentalt piska mig själv. (Orkar du inte göra det här? Then just do it. Motherfucker.) Direkt efter jobbet stressade jag in till stan för ett pass bodypump. I efterhand kände jag mig ganska missnöjd, tycker att jag kunde pushat lite hårdare. Det får bli på torsdag istället!

Har ätit lite keso, ska strax ta hand om lite småkrafs och är inte alls så trött som jag av alla tänkbara anledningar bör vara. Har sovit alldeles för lite och gått upp väldigt tidigt de senaste nätterna, har dessutom jobbat sju dagar i rad och nyss tränat. Borde vara lite lätt schleden. Funderar på att kolla någon serie alternativt spela tv-spel. Sistnämnda har jag längtat efter hela dagen. Men jag vill inte bli sittandes för länge, jag borde egentligen sova direkt.

Imorgon bitti stundar nämligen indoor walking och efter det ska jag ta en snabb sväng upp till Max för att jobba en liten stund, ta emot någon leverans tror jag det var. Jag ska njuta galet mycket av den annars lediga dagen, jag svär. På kvällen ska vi på bio och se Prometheus. Det kommer bli en bra dag tror jag.

Hade ett fint glädjerus för en stund sedan. Körde bil och öste bra musik. Härligt trött i musklerna. Tänkte på min halvlediga dag imorgon. Tänkte på jobbet. Mina vänner. Kärleken. Friheten. Hur gärna jag vill slå mig fri från all min överdrivna och trötta tankeverksamhet, så att jag kan njuta av allt bra runt mig. För där finns väldigt mycket.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback