welcome home



Efter torsdagens pass på Max blev det gymmet en timme. Stressade sedan vidare till Skagerack där jag skulle jobba natt. Hoffmaestro skulle spela på andra sidan väggen och jag var lite butt över att jag inte fick gå men jag var glad ändå. Hade härlig träningsvärk, många injobbade timmar den dagen och jag hade lämnat en lapp till Martin innan jag åkte så jag kände mig lite extra förälskad. Det var fint och jag var positiv. Hade ganska trevligt i ungefär en timme innan en annan Cherrytjej kommer upp och berättar att det blivit fel i schemat, så en av tjejerna från Göteborg ville gärna jobba den kvällen men saknade bord. Så jag lämnade över nattens arbete till henne. Och jag var så himla glad! Ringde Oskar och Robin som skulle på Hoffmaestro så jag hängde med dem. Det var en väldigt bra konsert faktiskt, trots att folk var som galna och typ.. ja, moshade. Kastade sig handlöst alternativt hoppade/sprang in i varandra som galna. Lite jobbigt men vad gör man.

Åkte hem till Martin innan de spelat färdigt eftersom jag behövde sova. Dagen efter hade jag planerat in indoor walking på morgonen men eftersom jag inte sov särskilt länge så skippade jag det. Åkte till jobbet och när det var färdigt åkte vi till Park för att se The Dark Knight Rises. Åh, vad jag gillade den! Dock var texten borta halva filmen (om inte mer) så jag fick inte med mig allt, det var inte lätt att höra vad Bane sa. Men jag tyckte den var bra. Väldigt bra. Jag var nog ganska partisk, hade förberett mig för en mental overload. Och jag grät inte alls som ett barn i slutet, nej nej.

Hade en jobbig fortsatt kväll och en halvjobbig morgon också. Kände mig nerdragen utan större chanser att ta mig upp. Ringde Martin och frågade om han ville äta nåt innan han började jobba och började engagera mig i dagen. Du vet vad du bör göra, så bara gör det. So I did. Och det blev bra! Hann visserligen inte träffa Martin länge alls eftersom det var sådana brutala bilköer till Nordby men jag var glad och distraherad. Efteråt tänkte jag bara handla lite saker men det slutade med att jag köpte mat för 700 spänn. Blev väldigt motiverad till att slå två flugor i en smäll och börja äta nyttigare (är så trött på att äta på Max alternativt micromat) samt kanske påbörja processen att lära mig laga mat. Är snart tjugo år så det kanske är dags liksom.

Så jag har massor med virke och förvånansvärt många idéer. Motivationen och glöden kommer väl försvinna men jag tar vara på den så länge den finns. Med tanke på att jag inte har några rutiner alls så kommer det nog inte hända så mycket men what the heck.

Blir irriterad över att jag är så negativ. Likgiltig. Villrådig. Man ska vara glad. Därför har jag städat mitt hus och tänt doftljuset som doftar fantastiskt. Tänkte ta plats i köket med en tidning under tiden som jag tillagar morgondagens lunch. Sedan bär det av till gymmet en snabb sväng innan jag åker och jobbar natt. Förhoppningsvis kan det hjälpa mig hålla huvudet uppe under kvällen. Jag tror det.

(För övrigt så är det idag en månad sedan jag och Martin blev tillsammans. Tänk vad tiden går fort, ändå.)
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback