Core

image description

Den här dagen kompenserar helt klart upp det halvtaskiga avslutet på gårdagen. Fast okej, den började inte bra. Alls. Mina största farhågor besannades när min väckarklocka inte ringde och jag försov mig till träningspasset. Ringde Emma och grät av skam och bad om ursäkt tusen gånger. Fin och förstående som hon är lyckades hon lugna mig och hitta en lösning som fick mig att känna mig lite bättre till mods. Jag drog på mig träningskläderna och åkte in till stan för att möta upp henne och gå fyra kilometer i spåret. Det var bra. Att få prata, få lite stöd i framtida beslut och bara känna sig trygg. Tack Emma. Jag älskar dig.

Efteråt åkte vi hem till henne för att byta om och så där. Jag kanske råkade bada badkar. Lite. Det är så underbart! Gjorde oss i ordning och åkte in till Kaffekompaniet för att träffa vår finfina vän Ellen! Det var så kul att se henne! Vi åt frukost och tog allvarligt fula bilder på oss själva och jag skrattade tills det verkligen sprängde i magmusklerna. Så härligt. Vi tog en tur till Nordby och jag fick äntligen köpt en ny väckarklocka, hårfärg, en knallrosa sportBH, lika knallrosa skosnören, en ny nyckelring till bilnyckeln, ytterligare ett par pilotglasögon samt en Angry Bird i miniatyr att ha i framrutan på bilen. Träffade lite fina arbetskamrater som hastigast och jag ser verkligen fram emot en hel arbetsvecka tillsammans med dem! Vi mötte även upp Annie och vi hade så himla roligt! Jag älskar er så fruktansvärt mycket, ni gör mitt liv så himla bra. Det kan inte sägas tillräckligt många gånger!

Vi gick till Kaffekompaniet för runda två och drack kaffe och pratade. Skiljdes åt på sjukhusparkeringen med löften om att snart ses igen. Som jag längtar! (Dessutom ringde Mary och frågade om jag ville gå ut och äta med dem ikväll, blev inte överdrivet sugen på att åka iväg och jobba liksom..)

Åkte hem till Felicia och vi hängde en stund innan vi begav oss till Westcoast för att vara med på ett corepass. Jag ville bara dö! Efteråt åkte jag till spåret och drog en runda på två kilometer innan jag till slut åkte hem och åt. Mat smakar fantastiskt när man rört på sig så mycket.

Nu ska jag göra mig i ordning för ett pass på Laholmen. Känner hur varje muskel i kroppen gör ont men jag är glad ändå. Hoppas jag slipper jobbiga gäster. Snart har jag fått ordning på allt i planeringen och det kommer kännas så obeskrivligt skönt. Det gillar jag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback