Runt sjön

image description

Igår gick jag och la mig med min iPhone bredvid och hörlurarna iproppade. Lyssnade på Ben Howard på låg volym och myste. Somnade snabbare än någonsin och sov så himla bra hela natten. Klockan åtta vaknade jag till samma behagliga musik och spelade några omgångar Draw Something innan jag tillslut gick upp och drog på mig joggingkläderna. Begav mig ut i duggregn och blåst och lyssnade fortfarande på Ben Howard när jag sprang på grusvägen längs sjön. Det var helt perfekt väder verkligen! Härligt melankoliskt och ändå vackert. Jag sprang runt sjön, det tog två timmar. Med en liten sten i vänsterskon. När jag kom hem fick jag knappt av mig kläderna för att de satt som klistrade mot kroppen, var så sjukt svettig. Duschade i trettiogradigt vatten och gjorde mig i ordning. Slängde ihop en frukost i form av filmjölk, skivad banan, all bran, nötter och kanel (en egen variant av Emmas special, typ). Skjutsade sedan Abbe in till skolan. Det var grymt att återvända, hur dramatiskt det än låter. Det känns som att jag var där senast igår samtidigt som det känns som att det aldrig hänt. Träffade några föredetta ettor, Carina, Ivo och naturligtvis, min bästaste Rebecka! Glädje i tusen. Vi besökte Hemmakväll och satt på Café Gusto i tre timmar. Nostalgiskt. Åh, vad jag tycker om henne!

Väl hemma drog jag på mig min onepiece och kände mig helt slut. Släckte ner och lyssnade på min spellista med Melissa Horn, Anthony & the Johnsons och Ben Howard. Abbe hade varit och köpt julklappar till mig, i form av en påse pepparchips och en Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Så himla gulligt, haha! Så efter middagen satt vi här och spelade Amnesia och skrek och jag åt glass och mådde så där jättebra som man bara kan göra i roligt sällskap.

Morgondagen är även den fullproppad med massa roliga planer. Funderar verkligen på att gå och lägga mig nu, jag är så himla trött. Man ska ju orka med också!


image description

Min helt fantastiska vän Rebecka!

image description

Dagens lunch på Gusto. Jag åt upp varenda liten smula av allting, det smakade hur bra som helst!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback