The getaway



Mjaha. Min sjuklingsdag spenderades som förutspått mestadels framför TVn. Jag lämnade inte min säng/saccosäck förrän runt femtiden på eftermiddagen och under den tiden fick jag gluttat flera avsnitt Dexter och varvat Portal. Farmor kom på besök och för första gången på evigheter åt jag middag med min familj. Senare på kvällen mötte jag Robin som var trött, och jag själv kände mig allmänt avtrubbad och sur. Deadly combo, trodde jag, men det visade sig bli tvärtom. Jag blev glad igen.

Igår stod jobb på schemat. Halv tolv till åtta. Jag fick stå ensam i köket hela dagen, bortsett från två tillfällen då Krille hoppade in i några minuter. Det var sjukt roligt! En bra arbetsdag.

Efteråt ville jag få ta del av det fantastiska vädret, så jag åkte in till stan för att träffa Emma. Vi följde med hennes pojkvän och hans vänner för att se när de tog årets första dopp. Det var skönt att få andas frisk, varm luft.

Kraschade i min säng. Sov ut och det första jag gjorde när jag vaknat var att kolla på Dexter. Nu har jag sett klart säsong fyra och sista avsnittet var så himla galet. Jag skrek NEEEEEEEJ och började gråta. Är jag normal? Inte på en punkt. Om tre veckor får jag säsong fem i brevlådan. Fram tills dess ska jag kanske kolla klart på Lie to Me och That '70s Show. Sedan har jag hela Family Guy-serien och Big Bang Theory att kolla igenom. Ja, sedan har jag ju ett liv vid sidan av. Också.

Hade egentligen en ledig dag framför mig men Felicia ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde ta hennes stängningspass, av praktiska skäl. Och eftersom jag ändå känt mig rastlös (och tom och förkrossad efter säsongsavslutningen) inför dagen tog jag mig an uppgiften. Så nu ska jag städa, duscha, äta och sedan bege mig till Nordby. Över och ut!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Ovä säger:

Vänta tills du ser sista avsnittet av 6e säsongen. Jag såg det igår. Jag tror en liten bit av mig stendog på sekunden. Jisses. Men 4an var inge rolig heller. 4an och 6an är nog de bl.a. de värsta sista-avsnitten för en säsong av någon serie jag sett.

2012-05-24 @ 13:48:09
URL: http://butitsnotyugoslavia.blogspot.com
Trackback