Viloveckan

image description

image description

image description

Jag har haft något som jag så dramatiskt valt att kalla vilovecka. Inte tränat. Inte gjort något måste. Inte gjort något överhuvudtaget egentligen. Bara jobbat och sedan gått och lagt mig klockan elva på kvällen för att sova ordentligt. Jobba, sova. Återhämta sig.

Våra pojkar på Max kom hem från Grekland, och allt är i sin ordning igen. Det var nog lika bra att jag inte följde med. Sol och umgänge är ändå det värsta jag vet. (Eller?) Skämt åsido, det är kul att ha dem tillbaka. De där elva dagarna överlevdes och efter halva tiden slutade jag räkna ner, min vardag har varit fullspäckad med annat att det inte ens funnits tid att tänka. Middagar, pratstunder, promenader och spontana nattäventyr med vänner. Som sagt, en vecka med vila.

Jag skulle egentligen jobbat på fredagen men jag bytte bort mitt pass så jag kunde - som en del av min rehabilitering - träffa min vän PJ för första gången på evigheter. Vi bilade ner till Göteborg, gjorde ett stop i Ljungskile för att köpa godis. Det var längesedan jag hade så fruktansvärt roligt! Ett glädjerus som varade hela dagen. Lyckades hitta i Göteborg utan GPS och spenderade hela dagen på Nordstan. Jag gjorde av med sjukt mycket pengar verkligen, men jag fick köpt mycket vettigt. Det kommer ett inlägg om det sedan!

Vi hade en grymt bra dag i alla fall. Åt Ben & Jerry's nya glass (som smakade öl?) och öste musik i bilen på vägen hem. När jag kom hem på kvällen träffade jag Robin som visade mig Maskinens nya album. Jag blev så glad, även om svensk hiphop rent generellt inte är min grej så tycker jag galet mycket om deras musik. Det är kul.

På lördagen jobbade jag på Max och vi var galet underbemannade. Hela fem man saknades. Men någonstans tror jag ändå att alla blev väldigt taggade av det för det gick helt okej ändå. Jag hade en riktigt bra arbetsdag och efter jobbet åkte jag med Gurra till Johans nyköpta hus för att grilla. När det började bli sent och det var dags för att åka hem hade jag i tankarna att avnjuta vad jag trodde var min första lediga lördagskväll sedan 4 februari. Då ringde min chef från Cherry och frågade var jag var någonstans. Då visade det sig att jag slarvat med att kolla på schemat, att jag visst jobbade den dagen. Så jag fick glatt åka till Laholmen och jobba de få timmarna som återstod (de stängde dessutom en timme tidigare än vanligt). Det var längesedan jag skämdes så mycket.

Dagen efter började jag tidigt på Max och hade en ganska tung dag. Men jag överlevde. Hittade en enorm kartong som jag å det bestämdaste skulle ha, men Johan var fast besluten om att hindra mig. När han gått och det enda som återstod var att byta om till vardagskläder, kom han tillbaka och sprang iväg med kartongen. Så nu vet jag inte var den är. Jag hyser inget hopp om att få återse min kära kartong. Haha.

Gick och la mig vid elva på kvällen och sov jättelänge. Idag är min vilotid officiellt över och jag ska börja med att ta itu med det som jag tillät mig att strunta i förra veckan. Mitt hus ser förskräckligt ut och jag ska börja där. Hade egentligen tänkt börja träna igen men har ironiskt nog åkt på en förkylning. Funderar ändå på att trotsa den och åka in till Westcoast. Ta det lugnt men bara som en principsak, liksom.

Vi får se hur kvällen slutar. Nu ska jag äta havregrynsgröt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback