bad company


Jag sitter så sällan vid datorn längre, behöver jag internet använder jag mobilen liksom. Sedan har jag trots allt ingen egen dator (med internet) här och Martin sitter oftast vid sin så.. Ja. Anyway, the bottom line is that time really flies! Jag hade glömt bort hur fort tiden går när man sitter här och bara slösurfar. Har suttit i 40 minuter, satte mig ju nyss.

Det har varit en småtung helg. 6 timmars söm på 4 arbetspass är inte riktigt nådigt. Ändå vaknade jag av mig själv båda dagarna, efter bara 3 timmars sömn per respektive natt. Konstigt.. Gårdagen på Max var helt bedrövlig, jag kände mig helt väck. Var så fruktansvärt skönt att sluta, där vid åtta. Jag köpte glass. Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie var slut så jag tog en annan sort, får ju passa på att vidga sina vyer. Stort misstag, för övrigt. Men ändå okej.

Tog hand om lite tvätt och disk när jag kom hem. Hjärtat hade köpt lussekatter (!) och pizza som vi åt framför två avsnitt av Rome. Bra serie, gav mersmak. Det blev en kort kväll och jag kraschade direkt jag la huvudet på kudden alltså. Sov i 9 underbara timmar innan jag gick upp. Åt frukost framför Weeds och sedan åkte vi in till gymmet för att köra ett galet kul överkroppspass. Ish. Det var så roligt! Dock lite tjötigt att jag tänker så mycket på tekniken att jag ibland glömmer bort att prestera också. Men den är väl ändå viktigast, när det kommer till kritan. Det blir bättre och bättre för varje gång!

Martin åkte till jobbet och jag åkte hem. Åt lite hallon och keso, det var längesedan. Men gott! Passade även på att snaga lite glass. Martin har sagt att efter ett tungt styrkepass kan man äta praktiskt taget vad som helst, att kroppen behöver det för att återhämta sig. Så blir jag tjock är det hans fel!

Så med träningen avklarad och den där känslan av att vara mör i kroppen tänkte jag ta mig an resten av dagens uppgifter. Nu tänkte jag åka hem en sväng för att umgås med familjen, dricka kaffe, hämta min brödrost och kanske äta mat. Tänkte även julshoppa lite online hos Lagerhaus. Det kan jag rekommendera! Sedan ska jag, beroende på vad klockan blir, eventuellt handla lite och sedan åka hit. Burra ner mig i myskläder. Ikväll ska jag tamejfasen få spela lite Guild Wars!

Hade planerat att se på The Wall idag. Lyssnade på Pink Floyd igår och bara kände mig så nostalgisk. Hur klyschigt det än låter så betyder deras musik så sjukt mycket för mig, jag har lyssnat på dem mer än hälften av mitt liv och är en så stor del av min identitet, verkligen. Pink Floyd, är Ida liksom. Igår frågade Martin mig om jag ville vänta till ikväll med att se den så han kunde vara med. "Den verkade vara så härligt fucked up" sa han, för att vara mer exakt. Jag blev så himla glad att han ville vara med.

Allt går så bra, känns så bra. Antingen känns det bra eller så känns inte det dåliga. Förstår ni? Rent överlag så är jag så sjukt. jäkla. lycklig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback