red dead revolver

Ännu en ledig dag till ända. Säger man så? Ändo..

Var helt död efter gårdagens träningspass att jag vid midnatt klockade ut och gick och la mig. Läste lite, en timme närmare bestämt. Det är ju ganska så bortkastat att försöka få ordning på sin dygnsrytm när man ändå jobbar natt då och då, har jag märkt. Vaknade i alla fall vid sex på morgonen och kunde inte somna om. Trots att jag var dödstrött! Jag visste att det inte var någon idé att gå upp, då skulle jag aldrig orkat jobba natt sedan. Runt sju började mobilen plinga hejvilt, jag var visst inlagd i någon gruppkonversation med mina kära vänner som föreslog tacokväll. Som vanligt kunde jag inte vara med. Skräll. Bitter. Låg och småslumrade några timmar till innan jag gick upp. Plockade, grejade, städade, stökade. Kollade på Weeds. Bra serie det där alltså.

Min vän Cessan ringde och det var kul. Sedan åkte jag för att besiktiga bilen. Alla rätt hade jag! Nästan. De tyckte å det bestämdaste att jag skulle byta rutan fram. Jahopp.

Åkte sedan till Nordby och återigen bara drällde jag omkring. Eller ja, hängde mest i personalrummet. Snodde pommes av folk som var på rast. Var hungrig. Utlovade min man en minitacokväll som jag var tvungen att skaffa virke till. Sedan åkte jag hem! Kollade ytterligare lite Weeds och pratade ytterligare en timme med Cessan under tiden jag lagade mat. Kände mig huslig och duktig och trivdes väldigt bra.

När Martin kom hem stod maten färdig på bordet och allt stök var undanforslat och diskat och torkat. Sådana tillfällen får mig att känna mig väldigt nöjd. Glad. Tacksam. Lite nykär.

Åkte sedan för att jobba natt på Laholmen. Det är nog den enda gången jag suttit sysselsatt helt från början till slut. Kul var det, gick plus med inte mindre än 8000 spänn. Hej provision. När jag kom hem tillfredsställde jag mina galna cravings efter leverpastejsmörgås och nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att gå upp och jobba igen. Jag ser fram emot morgondagen faktiskt, trots att den består av dubbelpass och stress. Dock så ska jag träffa mamma en jättesnabbis däremellan, det gillar jag.

Vi hörs. Hoppas ni sover gott!

(Angående bilden, that's totally the story of my life at the moment. Good times.)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback