WoS #30



Wow. Jag har känt mig som euforisk hela dagen. Förstår verkligen inte var all min livsglädje kommer ifrån, hur kan den vara så intensiv och så långvarig? Har känt mig överlycklig i en månads tid nu. Nåväl, det vore verkligen synd att klaga!

Hade fina dagar på jobbet (glädjen som spred sig när jag kollade bemanningslistan och såg att jag skulle stå i köket, heaven) med bästa arbetskamraterna, hade några riktigt intensiva träningspass och umgicks med fina killen. Vi kollade klart på Pan's Labyrinth - herre min skapare vad jag gillade den filmen! Jag har funderat på det där med önskelista inför jul och födelsedag och den står för tillfället överst där. Och sist. Jag har inget annat på min önskelista. Angående jul, jag längtar så jag tror jag smäller av! Jag tänker på allt jag ska göra, köpa kläder att ha på julafton, klä granen, pynta med apelsiner med nejlikor i, lyssna på julmusik, ha en massa tända ljus, NJUTA av snön och mörkret, köpa en chokladkalender, baka massor med julgodis, dricka julmust.. Jag blir knäpp! Och det lilla lagret snö som täcker marken utanför huset bara gör mig så varm inombords, påminner mig om att det inte är långt kvar. Blir tårögd av längtan, seriöst. Jag älskar alla årstider, men jag undrar om inte vintern är lite.. lite.. lite bättre. För den gör mig gladast när den anländer. December, en månad med jul, födelsedag, en massa mys och glädje. Åh. Nu måste jag byta ämne innan jag spricker.

Kom i säng sent igår, då jag först jobbade stängning med bästaste Adis och Robin, och sedan var jag på gymmet med förstnämnda. Ändå gick jag upp vid tio imorse och satte mig i soffan framför några avsnitt Weeds. Hade på mig tofflor och satt inlindad i min gosiga filt, åt havregrynsgröt och drack mjölk. Lägg märke till det übersnygga glaset, köpte dem på IKEA!

Det var en awesome morgon. Åkte sedan till gymmet med Martin. När han var färdig åkte han iväg för att jobba och jag åkte hem till Söle. Grejade lite tills farmin kom hem, och vi satt och pratade i en och en halv timme innan jag åkte tillbaka hit. Det var fint. Det är tråkigt att jag inte träffar min familj lika ofta nu för tiden, men å andra sidan känns våra stunder mer kvalitativa nu.

Kom i alla fall till slut hem hit och började städa till Tool. (Asbra band för övrigt.) Organiserade om mina grejer och även i skafferiet, dammsög, diskade, tog en lång dusch, åt mat och nu sitter jag här. Nu ska jag noppa ögonbrynen, kladda ner lite tider i almanackan och sedan baka två kladdkakor.

Imorgon är sista dagen av World of Shape. Egentligen skulle sista dagen vara idag men eftersom jag skippade en dag förrförra veckan (eftersom jag jobbat dubbla pass två dagar i rad med sex timmars sömn, ägnade jag tiden mellan jobben åt att äta en ordentlig middag istället för att stressa till gymmet på tom mage: så ni vet) så kör jag en dag till, löper hela linan ut så att säga. Men innan dess stundar ett öppningspass. Sjukt peppad är jag, vi hörs imorgon!

(Dänger in en pepplåt of the day också: Prodigy - Run with the Wolves)


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback