WoS #8


Mja. Vaknade runt åtta imorse, skäligt pigg ändå. Sov som en gudinna hela natten och kände mig utvilad. Åkte till jobbet och kom i tid, för en gångs skull. Fick stå i köket hela dagen men herregud så seg jag var! Allt gick i ultrarapid och jag bara orkade inte mer än så. Förstår inte var den orklösheten kom ifrån..

Efter en usel arbetsinsats satt jag i personalrummet och stillade hungern med keso och hallon. Hade verkligen noll motivation att träna. Mest för att det tar så lång tid, var så sugen på att bara åka hem och lägga mig i sängen och se på film. Men, när det kommer till saker som måste/bör göras ger jag mig själv inga alternativ. Träna skulle jag, oavsett om jag ville eller inte. Provade för första gången prestationsökare, för att se om det gav någon effekt. Det tror jag att det gjorde, men det var verkligen inget märkvärdigt. Körde igenom passet intensivare än någonsin. Mina knän har börjat kännas konstiga igen så jag skippar löpbandet tills vidare och kör på crosstrainern istället. Det är dessutom mycket roligare. (Note to self: stå inte och väg på något av benen.)

Exakt två timmar efter att jag kom dit åkte jag hem. Till Söle, för att laga lite mat och säga hej till familjen. Packade ihop lite livsnödvändigheter och begav mig till min fristad. Hade ju planerat både det ena och det andra, städa samt spela, men jag får återigen ifrågasätta min tidsplanering. Jag är så himla trött. Igen. Imorgon börjar jag jobba sent så jag tänkte gå upp tidigt för att äta frukost, smälta maten under tiden som jag tar mig an alla dessa väntande hushållssysslor, åka till gymmet och sedan chilla. Kanske färga håret, raka benen, noppa ögonbrynen och så där.

Tror jag är ledig på onsdag. Det ska bli skönt, känner mig smått sliten. Så mycket energi går åt att planera och förbereda mina måltider, helt knäppt är det. Ska bli skönt när november är slut så jag kan återgå till (vad som i mina ögon är) lite mer mänskliga förhållanden. Fast jag tror nog jag kommer behålla några av de goda vanorna, mest förkasta idén om att äta var tredje timme. Det passar mig inte. Alls.

Nu ska jag bege mig innan jag somnar här. Presenterar först dagens pepplåt: Rev Theory - Hell Yeah

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback