menace



Bilen blev åtminstone städad igår. Riktigt ren och fin blev den, och nu doftar (stinker) det svart Wunderbaum. That's the way I like it. Huset hann jag inte ta itu med, men varför göra det idag när man kan göra det imorgon? Nåväl, hade en rolig stängning på Max på kvällen. Men så lång tid det tog, trots att vi var fyra pers. Jag fick arbeta med mitt dream team så jag är nöjd ändå, skrattade tills det gjorde ont. Det är därför jag gillar stängningspass! (Tur för mig, med tanke på att jag har tio stängningspass på rad.)

Inatt stundar jobb. Kunde ha känt mig mer peppad men det är i alla fall på Skagerack, det är najs. Jag har så svårt att slappna av under dagen när jag vet att jag ska jobba natt, men jag får göra mitt bästa helt enkelt. Vi blev sena igår på Max och efteråt tog jag en liten detour to nowhere, lyssnade på Enigma, bara för att rensa huvudet. Gick och la mig direkt när jag kom hem. Ändå sov jag i tio timmar.

Har ätit frukost och sett klart första säsongen av Weeds. Nu ska jag dra i gång lite ösig musik för att lättare kunna ta itu med huset, betala räkningar, tvätta och duscha. (Det är lustigt det där, när jag är hos Martin är det oklanderligt städat i princip jämt, men här kan det se ut som ett bombnedslag i flera veckor. Det var ju det där med måsten.) Efter det tror jag dagen kommer spenderas med mitt PS3. Let's hit it!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback