never surrender

Galet. Jag lovade mig själv efter första gången att jag aldrig mer skulle dygna mellan ett natt- och ett morgonpass. Fjärde gången nu. Wohoo!

Mjapp. Sist gång jag skrev peppade jag inför brytningspunkten på min ledighet. Det blev en bra arbetsdag. Väldigt bra, faktiskt. Trots att jag bara hade fyra timmars sömn i bagaget. Fick en merförsäljning på 207% också, nöjd tjej. Jobbade litelitelite längre än planerat men var galet glad och energisk ändå.

Det är nämligen som så att natten till igår fick jag en liten syster! När jag fick mms:et av farmin blev jag så glad att jag började gråta och ringde direkt upp Angelika. Eftersom jag grät plus att det var dålig mottagning så hörde hon inte vad jag sa och blev förskräckt för hon trodde det hade hänt nåt. Ja du har ju fött barn, haha. Blev väldigt lycklig i hjärtat, har dock inte träffat den lilla plutten än.

När jag slutat jobbet träffade jag dessutom min låg- och mellanstadielärare för första gången på flera år. Pratade en stund och det var verkligen jätteroligt. Åkte sedan hem till Martin där vi åt pizza framför lite Lie to Me och sedan kraschade jag tidigt. Väldigt tidigt. Som kompensation väcktes jag av mobilen relativt tidigt sedan, då det blivit ett missförstånd och jag började jobba tio och inte tre, som jag trodde. Hade grymt dåligt samvete men ja.. Vad gör man. Arbetsdagen gick fort och när den var avklarad tog jag tillfället i akt att utnyttja det faktumet att lönen ramlade in på kontot idag. Bajslön. En annan som jobbade 40 timmar mindre än jag fick ut lika mycket. Sucks to be me.

Skämt åsido, är ändå rätt nöjd över att jag fick ihop över 200 timmar bara på Max. Det skulle ju klirrat mindre i kassan om jag jobbat mindre, även om resultatet inte var helt strålande liksom. (Snillet spekulerar liksom. Hej.) Anyhow, fick köpt tre par skor och ett par tofflor. Sjukt metal alltihop. Besökte även GameStop och såg att Marcus jobbade, han som sålde PS3:an och sjuuuukt mycket spel till mig. Det blir alltid så dyrt att stanna och prata med honom, haha. Inget undantag den här gången! Hängde där ett tag och fick köpt två spel och förhandsbokat nya Bioshock, Borderlands 2, Castlevania 2, Dishonored, God of War 4, Tales of Xillia och The Last of Us. Billigt, nej. Awesome, ja. Handlade sedan lite mat och annat och åkte snabbt till jobbet sedan. Lämnade en lapp hos Martin där jag skrev att jag köpt pizza och att det fanns Budweiser. Kände mig som den där awesomeiga flickvännen som alla stereotypiska killar önskar sig. (Eller?)

Hade en bra arbetsnatt (kaffe är min bästa vän) och är nu hemma hos Martin för att om ungefär en timme åka till jobbet. Hade tänkt städa men insåg att jag antagligen skulle störa en annan som är mänsklig nog att sova. Så jag har suttit och stirrat in i en vägg. Jag är världens mest otåliga person men ändå bäst genom tiderna på att bara slösa tid. Jag kan verkligen få timmar att gå genom att bara sitta och stirra och typ, sluta tänka. Det är den delen av mig som gör mig gryyyymt ineffektiv stundvis. Men nu är jag glad att den finns, vågar knappt röra mig ifall jag skulle störa skönhetssömnen i rummet intill.

Efter att ha köttat två pass på en dag fortsätter jag med ett öppningspass. Mellan 17.30 och 20.00 imorgon måste jag sova och sedan stundar ytterligare ett nattpass. Hemma klockan 04.00 och klockan 08.00 stämplar jag in igen! Har ingen aning om hur jag ska överleva fyra pass på två dagar med två och en halv timmas sömn. Problemet är att om jag går och lägger mig efter nattpassen finns det inte en chans att jag ens vaknar av väckarklockan två och en halv timme senare. Men det grer sig! Någon kommer ju sova fantastiskt på söndag i alla fall. Jag har skrivit det på facebook men jag skrev det här också, betrakta mig som död tills måndag.

Ny ska jag äta frukost! Yoghurt med äpplebitar och allbran. Nam.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback