seasons end



Intressant natt. Satt uppe och nostalgitrippade i sex timmar. Jag är så fascinerad av det förflutna, "tänk om jag visste då vad jag vet idag". En häftig känsla.

När klockan blev sju på morgonen kändes det meningslöst att gå och lägga sig, bara för att sova bort halva dagen sedan. Så jag la mig på sängen för att bara blunda en stund, och jag lyckades faktiskt. 30 minuter senare gick jag upp igen. Satte igång en maskin tvätt. Ringde vårdcentralen för att få en ny tid, ringde Nordea (sitter lite i skiten rent ekonomiskt, måste sluta låna ut pengar som jag inte får tillbaka, grumpyface) och förde över pengar från mitt sparkonto för att kunna betala de sista fakturorna. Ringde även kiropraktorn för att ställa några frågor, ringde ToppHälsa angående min prenumeration och framför allt så tog jag kontakt med en kille i en annan del av Sverige, för ett framtida än så länge hemligt, litet projekt. Sistnämnda kommer bli awesome.

Allt detta innan klockan nio. Nu ska jag se till att få dammsugit här inne och byta tvätt i maskinen. Måste in till stan men har för tillfället ingen bil, så Martin har lovat att skjutsa mig. Men jag tror inte han är vaken ännu. Det är nog lika bra, ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu så jag kan ta det farligt lugnt ikväll. Kommer antagligen vara fruktansvärt trött.

Efter min lilla nostalgitripp inatt blev jag för övrigt så sjukt sugen på att börja fotografera ordentligt igen. Det var ju en så stor del av mig. Ska nog sätta mig med lite böcker senare idag och se om jag kan få lite inspiration och motivation!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback