pigskin



De senaste dagarna har mitt liv vänts lite uppochner. Jag har praktiskt taget ingen aning om vad jag har ägnat mig åt.

I fredags var jag ledig så jag och Felicia tog tillfället att gå ut! Bortsett från Centerfesten som bara varade några timmar för mig, så var det evigheter sedan jag var ute. I somras, antagligen. Jag var på Nordby och köpte en ny partyoutfit, jäkligt nöjd med den faktiskt. Hann inte åka till gymmet, insåg att jag inte MÅSTE ha ångest för det. Man ska ju träna för att man mår bra av det, inte för att man mår dåligt av att välja bort det en dag. Jag pumpade partymusik och gjorde mig i ordning, när Martin kom hem skjutsade han in mig till stan. Vi började vår kväll på Strand, med alldeles för mycket cider. Begav oss sedan till O2 där det var dött som i graven, ungefär, men vi hade kul ändå. Jag hade planerat att ta det lugnt eftersom jag hade en jobbig helg framför mig, men där och då spelade inte morgondagen någon roll. Världens bästa pojkvän hämtade mig tre på natten och stod ut med en Ida som var otroligt glad i hatten.

Morgonen efter. Den började helt okej men sakteliga blev det värre. Kramade toastolen innan det var dags att jobba och kände mig fräschast i universum. När jag sedan jobbade stod jag i kassan och det gick, så, långsamt. Hörde Adis ropa från köket "Jisses, två beställningar på raken!", ehm. Det är ändå roligt, mentaliteten på vår arbetsplats är lite så. När någon kommer bakfull så skrattar man åt vedebörande och kanske slår honom lite i bakhuvudet men det är ingen stor grej, för de flesta har varit där liksom.. I alla fall, när min rast kom struntade jag i allt vad mat hette och bara la mig på golvet i omklädningsrummet och sov i en halvtimme. Det var så obeskrivligt jäkla skönt, tro det eller ej. När jag vaknade mådde jag tio gånger bättre, fortfarande inte bra men helt klart dugligt. Jag har antagligen aldrig uppskattat att må så halvbra. Gjorde något som bara händer en gång om året, jag drack cola. Avslagen, i mängder. Det gillar magen!

Jobbade stängning men drog lite tidigare eftersom jag skulle jobba natt. Av någon anledning så hade jag galet ont i ryggen och såg därför inte fram emot nattens pass. Men det var åtminstonde på Cod, och det var bra. Det var en bra kväll med mycket spel. När jag kom hem satte jag mig i soffan med en bit kladdkaka och kollade på Supernatural. Beställde Singin' in the Rain och alla Game of Thrones-böcker från CDON och fick köpa en säsong av en serie. Valde Supernatural, helt vild chansning egentligen med tanke på att Martin gillar den (och vi har praktiskt taget motsatt smak). Men åh, jag är helt fast! Att komma hem fyra på natten efter världens mest slitsamma dag och ändå kunna kolla ett avsnitt, det säger mycket. I alla fall för mig, som alltid somnar.

I söndags jobbade jag stängning igen, med Martin och Gurra som dagen innan. Jag var oerhört taggad, som kompensation för dagen innan. Dagen gick helt galet fort. När vi kom hem var vi ganska slitna båda två, vår tiomånadersdag till ära. Tråkigt, men vad gör man?

Igår var jag och Martin lediga och det kändes välbehövligt. Att återhämta sig från en helg fullproppad med jobb, ingen träning, massa skräpmat och bakfylla. Jag sov ganska länge och åkte sedan in till stan för att prata med en bankman om ett billån. Jag hatar tanken på det, men det är dags att säga hejdå till min ketchupfärgade pärla. Den börjar bli jävligt dyr i drift. Vi pratade även om sparande och från och med nu kommer mycket pengar läggas undan per månad. Det gör mig lite nervös, för jag vet inte hur mycket pengar jag har att röra mig med om jag är sparsam som fasen. Men som han sa, eftersom jag bor billigt (betalar inte en krona, däremot betalar jag mat för två) kan jag antagligen kosta på mig att lägga undan för framtida bruk (exempelvis hus och så vidare). Känns galet att sitta där och prata pension och hus och sådana grejer. Men man bör ju börja i tid. Så vi får se. Förhoppningsvis kan jag skärpa till mig och hålla i pengarna. Jag får se det som att det har varit skönt att ha haft en period där jag kunnat köpa vad jag vill ha och röra mig fritt, men att det här är brytningspunkten. Det ska nog gå bra!

Vi hade egentligen tänkt träna igår men varken jag eller Martin kände oss i form för det. Istället åkte vi hem och det var verkligen en helt underbar kväll! Vi var på jättebra humör båda två och såg en massa avsnitt Supernatural, åt lite mat och bara myste. En massa! Senare på kvällen tog jag tag i det försummade huset och allt blev rent och i sin ordning. Satt framför datorn och tog hand om lite måsten och lyssnade på The Wall på min LP-spelare som jag äntligen fått med hit. Det sista vi gjorde på kvällen var att kolla det nyaste avsnittet av Game of Thrones och innan jag skulle sova läste jag lite ur boken. Sov gott, och vaknade halv tio. Har suttit här och lyssnat på Hollywood Undeads nyaste, druckit apelsinjuice och roat mig sedan dess, är galet taggad inför den här dagen! Tänkte bara fixa några småsaker innan jag ska erbjuda mig att laga frukost åt min man (om han vaknar snart så att säga, det är ändå rätt skönt att få en stund för sig själv så här på morgonen), vi ska göra rent hos gerbilerna och åka till gymmet. Det är dags att bli seriös igen, jag som var så duktig med deffen. Inatt stundar jobb och det känns halvdant, men det blir säkert bra. Skönt att vara aktiv i alla fall!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback