carry on

Alltså visst. Jag älskar julen och så där, men fy fasen så skönt det är att det är över. All stress och hysteri.. Bortblåst efter den tjugofjärde december. Så nu längtar jag nästan lite tills julpyntet åker ner i lådorna igen, men väntar lite i hopp om att se lite snö och kanske få känna lite fördröjd äntligen-december-eufori.

Dagen efter julafton hade jag ingenting planerat och så var det gjort. Jag spenderade hela dagen i min pyjamas och somnade 4 gånger under dagen. Jag kände mig slitnast i hela världen, det blir ju så när man sover för mycket. Så hela dagen spenderades i en sömndrucken dimma, och i en flanellpyjamas, i en säng.

Igår däremot, kände jag att det var dags att step up my game. Det var en känsla som bara slog mig med en knytnäve i magen. Allt jag vill vara, ska jag bli! Jag vaknade runt sextiden, väldigt pigg och utvilad med gårdagen i åtanke.. Såg att jag började jobba 11 och inte 15 som jag tidigare trott. Så jag kastade i mig en portion med gröt och åkte in till gymmet!

Det var ett efterlängtat pass, efter två dagar från gymmet. Men jag var så oerhört klen! Körde lats och biceps i två timmar ändå..


Åkte till jobbet där jag gick som K-chef. Vi var jättemånga inne och stängde 6, så jag kom ifrån jobbet tidigt. Så jävla skönt. Eftersom Martin ville till gymmet åkte jag och hämtade honom och for in till stan för omgång nummer två!




Hantelrodd med 22,5 kilo..

Efter ett tufft pass åkte vi till Statoil och köpte varsin jalapenokorv.. Så himla gott.

Väl hemma stundade mys framför Breaking Bad innan jag totalkraschade.


Busig tjej. Haha.

Idag gick jag upp tidigt och åkte till gymmet för att köra axlar och mage. Helt awesome var det! Handlade lite rostbiff och åkte till jobbet.


Jag är inte bränntaggad inför jobb men tror ändå att dagen kan bli bra. Jag tror för övrigt att min kropp aldrig varit mig så tacksam som nu.. Jag sover ordentligt, äter bra och tränar vettigt. Har vilodagar och känner efter, lyssnar på kroppen. Och så är jag så där fånigt lycklig till vardags.

Det går bra nu.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback