broken food



Ja ni vänner, det var ett tag sedan nu! Det har inte hänt så fasligt mycket i mitt liv faktiskt, jag har jobbat i perioder och naturligtvis omväxlingsvis även varit ledig i perioder och bara njutit av vardagen.

Igår fick jag min lön, som faktiskt var över förväntan. Det var skönt med tanke på att jag varit utan pengar sedan den 20:e december. Hårt. Tråkigt är att mycket av det försvinner på en gång, alla nödvändigheter införskaffas samtidigt och när man tar itu med alla räkningar som samlats på hög så.. ja. Men nu ska här ske lite förändringar. Jag och Martin har från och med nu börjat spara inför en resa vi planerar göra senare i år. Diskuterat lite om matvanor och hur vi kan effektivisera oss där ur både tränings- och ekonomisynpunkt. Jag tror det kan bli bra!

Jag personligen tänkte dra in på alla småutgifter och inte unna mig för mycket. Dessvärre så är jag i en sådan situation där jag faktiskt behöver en del, med tanke på att jag varit utan resurser relativt länge.

Det har som sagt var inte hänt särskilt mycket, dagarna har rullat på och vi har tränat, ätit mycket glass och kollat mycket på Game of Thrones. Som jag blivit kär i den serien! Jag har även börjat jobba på Cherry igen, min comeback var helt okej måste jag säga. Hade en vinstprocent på inte mindre än 100. Förlorade inte en enda krona. Har aldrig hänt mig förut faktiskt! Dock så gör mitt finger faktiskt fortfarande ont, trots att såret läkt helt. Visserligen ramlade en bit av nageln av först igår men känns ändå som att det skulle kunna bli bättre om såret dränerades. Hm.

Angående träningen så går det fort framåt. Jag har hållt fast vid mina 5 dagar i veckan, med eller utan sällskap. När vi tränade lats senast nämnde Martin något om att jag måste se min rygg in action så att säga, så han hämtade mobilen och filmade. Jag blev helt chockad faktiskt, hade ingen aning om att jag hade en så utvecklad rygg. Jag har funderat på att lägga upp videon men inser att det antagligen bara klassats som drygt. Vilket är tråkigt, men jag får väl visa den individuellt för de som är intresserade helt enkelt. Jag har dessutom köpt en training log som jag började använda idag, känns jättekul att få dokumentera små detaljer. Så slipper ni höra om dem, hoho.

Har varit ledig några dagar nu och hade tänkt spela en massa PS3. Men det har inte blivit en enda minut av det. Tråkigt nog. Däremot har jag spenderat desto mer tid på gymmet samt med fina arbetskamrater och andra vänner. Ikväll var jag nämligen på Heat och åt mat med min finaste Ellen! Jag smakade på sushi för första gången någonsin, helt okej faktiskt. Fast jag var ändå sjukt nöjd med min 200 grams hamburgare (oh, the irony) som jag satt och knaprade på tills den blivit iskall. Jag pratar för mycket helt enkelt.

På fredag påbörjar jag en idiotarbetarperiod. Tre öppningspass på Max varvade med nattpass mellan varje. Följt av ett stängningspass. Och sedan två dagars ledighet.

Nu ska jag packa upp lite av maten vi så vuxet inhandlade tillsammans idag, sedan lägga mig i soffan och ägna resten av kvällen åt lite hardcore gaming alternativt något avsnitt Glee. Eller två.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Johanna Fåglund säger:

Sv: Åh, tack så mycket :D

2013-01-22 @ 18:54:50
URL: http://stargirlphoto.blogg.se
Trackback