generation dead

Ah. Den här dagen visade sig bli en av mina sämre. Jag har känt mig så.. Dålig, även om jag sällan använder det ordet i sådana här sammanhang. I egenskap av vän, Maxarbetare, flickvän, styrketräningsutövare (nytt ord). Jag har slarvat mycket med mat (det där med WoS-diet är inte aslätt när man inte har överdrivet gott om pengar) och kände ett mindre nederlag av att se mig i spegeln. Varför gör man inte bara det man VET är rätt? Jag tror jag låtit suga åt mig för stor del av all den negativa energin som funnits runt om mig idag, rent allmänt, även om det mesta varit sarkasm och allmänna skämt så tror jag det tär ändå. Någonstans suger det energin ur mig, att fokusera på att kunna hantera det.

På gymmet gick det inte heller bra. Core är så tråkigt, men å andra sidan hade jag mycket bra sällskap! Det var ändå ett halvhjärtat pass med intensitet på minus och det tog alldeles för lång tid.

Nej kära vänner. Man är inte sämre än man gör sig. Imorgon är en ny dag, tror det kan göra mig gott att få sova. Imorgon stänger jag av mobilen. Det ska bli så skönt att bara ha nattpass nu, tror jag behöver vila huvudet lite. Inte behöva interagera särskilt ingående med någon. Stora kramar till er som läser!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emma säger:

Du är bra, min vän! Bättre än bra. Du är fantastisk. Stor kram

2013-01-25 @ 12:11:26
URL: http://ailescourageux.blogg.se
» Emelie säger:

Kämpa på, Idis!

2013-02-05 @ 10:55:47
URL: http://emelielandberg.blogg.se
Trackback