shoot me again



Träningsvärk från igår - check! Så den där 120 kilo benpressen var inte förgäves. En av få jobbiga övningar som är rolig. Det är skönt att träna ensam på det viset att jag kan fokusera på att ta ut mig ordentligt. Jag kan experimentera med vikter och antalet set respektive repetitioner och se till att jag blir helt slut - utan att känna att någon annan väntar på mig. Däremot så finns det en gräns för hur mycket jag vågar pusha mig själv utan någon som står beredd ifall det går åt skogen. Å tredje sidan är det skönt att kunna lyssna på musik och vara i sin egna värld. Å fjärde sidan skulle jag välja sällskap hela tiden om valet var mitt, ändå. Det är mycket mental träning också, det där.

Idag ställde jag klockan på 06:30 för att ta mitt gympass tidigt. Kommer aldrig gå, tänkte jag. Antingen kommer jag försova mig, ångra mig eftersom jag är för trött eller ändå vara för degig för att prestera. Men tji fick jag, det blev hur bra som helst! Triceps och bröst fick jobba hårdare än någonsin förr. Många asroliga övningar inkluderade.

Jag planerade tiden helt perfekt och vid tio var det dags för att utnyttja mitt presentkort på thaimassagen! Valde något som var en blandning mellan det och oljemassage. Jäklar så skönt det var! Hon knådade på ryggen i vad som kändes som en evighet och det var så skönt. Baksidan av benen däremot, hade jag problem med. Jag är dunderkittlig i ljumskarna, nedanför rumpan och i knävecken. Insåg efter en stund att jag höll ett krampaktigt järngrepp om handduken med båda händerna. Allt för att kunna uthärda kittlandet. Annars var det helt galet skönt för min nu mörade kropp.

Åkte hem för att utföra diverse hushållssysslor och äta mat. Jag har hoppat i min morgonrock och ska nu sitta och bara mysa med en bok innan det är dags att åka och jobba. Imorgon tror jag att det blir ett (dock inte fullt så) tidigt besök på gymmet igen!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback