schism

Vilken dag det blev tillslut. Jag kom hem halv fyra inatt eftersom jag tog en sväng till Statoil för att köpa tidningen Body. Det var Maria som tipsade om ett reportage i den om en tävling hon var med i. Hon är bäst. Min största inspirationskälla när det kommer till träning!

Gick upp halv tio imorse och lagade gröt till Martin och gjorde knäckebröd med leverpastej åt mig själv. Vi kollade på Supernatural och sedan åkte han till jobbet. Jag städade, spelade Tera och gjorde ett tappert försök att sola men det var så galet kvavt, helt vindstilla och alldeles för mycket klägg.

Åkte sedan in till stan och i spöregn virrade jag omkring letandes efter KBT-behandlarens mottagning. Jag var tvungen att ringa och tillslut hittade jag rätt. Det var en intressant stund, men det är ändå jobbigt att tänka på allt arbete jag har framför mig.. Fick lite papper att fylla i tills vi ses nästa gång så vi vet vad vi ska börja jobba med. Vi pratade om tvång och ångest och varför det finns i vårt känsloregister och vad som rent fysiologiskt händer när tankarna uppstår. Förhoppningsvis ska det lösa sig. Det skulle vara så skönt att slå sig lös ur sina egna bojor.

Efter mötet åkte jag till Växtriket och köpte två blommor. Mötte sedan upp Emma och vi tog oss en sväng till restaurangen Heat och åt middag ihop. Det var så mysigt! Och så skönt att inte stressa. Tack min fina vän.

Åkte sist till gymmet för att träna lats och biceps med Bowies. Han var helt galet on fire, herregud som han slet. Jag själv började må jätteilla efter tre övningar så jag la mig ner på golvet. Somnade och drömde om Max. Faktiskt. Lämnade bilen i stan så jag slapp köra, och bröt ihop för jag mådde så dåligt.. Kände mig alldeles febrig och slutkörd (kan bero på min PWO, jag är känslig för det där). Men det tar vi igen nästa gång. Och Martin var duktig.

Så nu börjar det närma sig läggdags för mig. Imorgon måste jag cykla in till stan för att hämta bilen (kardiopass, tack så mycket). Hoppas det inte fortsätter regna och åska bara, som det gjort i två dagars tid. Jag ska hem till Söle och flyttpacka eftersom en annan familj ska få hyra vårt hus och sedan blir det nog en fika med Terry och ett gympass med Martin. Jag står uppskriven på standby hos Cherry också.. Så jag antar att jag kommer få jobba också. Det gör mig bitter. Att inte få mer än en heldags ledighet. Men men. Snart är juli över och då kan jag se ljuset i slutet av tunneln.

Godnatt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie Landberg säger:

Kom igen bruden, blogga!

2013-08-21 @ 23:00:19
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
Trackback