walk with me in hell

Är på gymmet och har alldeles strax krigat färdigt! Tycker att det är så behändigt att varva ner på cykel och blogga samtidigt. Göra två flugor på smällen liksom. Eller nåt sånt.

Igår gick jag upp efter fem timmars sömn. Även om de är segt att ta sig upp och man har överkörd-av-en-ångvält-elva-gånger-känslan i varenda atom i kroppen så mår jag bra av att komma upp. Få komma igång med dagen i tid liksom. Fantastiskt underskattad känsla. Gick runt och grejade och betalade lite räkningar och sånt där viktigt. Visade min fina lite kärlek och vi pratade om att åka inlines respektive cykla. Men klockan sprang iväg så istället åkte vi in till gymmet och körde mitt livs första tvättäkta axelpass. Helt jävla awesome var det! Det är så roligt att träna ihop. Han gör mig fånigt glad.

När jag kom hem på kvällen sedan fanns det inte mycket energi till övers. Jag hade köpt en ny aaaasgrym stekpanna att göra bananpannkaka i (Guds gåva till folket fyi) så jag invigde den för att sedan lämna huset stökigt och krascha bredvid Martin. Trött chey.

Idag tänkte jag återigen släpa upp mig efter lite för tanig sömn. Men jag mådde skruttigt så jag sov en timme till. Vi tänkte ta vår inlines/cykeltur idag men det regnade. Och äskade också för den delen. Så jag lät honom sova vidare och grejade med eget tills han vaknade och vi åt frukost framför Supernatural. Slogs av ett ovanligt envetet illamående men åkte till jobbet. Hamnade i bilkö. Fick fysiskt ont i magen, helvete så mycket folk det var på Nordby idag! Första dagen på länge med dåligt väder, då bestämmer sig hela Norge för att passa på att handla..

Dagen var kaoz men vi krigade hårt och obarmhärtigt! Är stolt över mina arbetskamraters insats idag. Bäst är ni. När vi sedan höll på att stänga kom en kille ner och frågade om någon av oss skulle in till stan sedan. Han hade behövt jobba över och missade sista bussen hem så jag erbjöd honom skjuts. Riktigt trevlig kille faktiskt, tror jag ska göra ett besök på Carlings bara för att. Stack sedan till gymmet med Adis och Dennis. Körde mage och rygg. Lyckades faktiskt med 70 kilos marklyft! Det är en ökning på nästan hundra procent i personbästa. Det ska bli kul att fortsätta pusha, och kanske få mer motivation till de här passen. Mage är inte roligt alltså. Usch.

Nu har jag cyklat i ungefär en halvtimme och klockan är tjugo i tre. Tror å det bestämdaste att det börjar bli dags att ge sig. När jag kommer hem ska jag äta keso. Är galet hungrig och allmänt sugen. Hur man nu kan vara det, med keso.

Och vet ni? Imorgon påbörjar jag min helg, efter 9 pass på åtta dagar, i rad. Det ska bli så jävla skönt.

Ready to rumble!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback