cybergenesis



Inte för att jinxa, men åh.. jag tror inte någonting kan dra ner mig den här kvällen!

Det har gått en vecka sedan jag skrev. Det har varit väldigt turbulent, ont om tid. Jag har haft behovet av att be om ursäkt till Martin för att jag varit så otålig och irriterad. Jag har varit väldigt ur fas med det mesta. Inte tränat någonting alls och bara struntat i fitnessmanin. Det fanns inte motivation och för första gången på länge så kände jag bara.. jag orkar inte. Okej.

Jag jobbade ändå sex pass den veckan. Jag fick ny energi för Cherrypassen och tack vare provisionen fick jag cirkus 1200 spänn i lön för en kväll. Tack. Tiden mellan passen fick jag mest att gå genom att kolla på Supernatural. Verkligen otippat att jag gillar den så starkt, men jag drog igenom 22 entimmesavsnitt på mindre än två veckor. Slutet på första säsongen.. rysningar deluxe. Jag har även lidit av smärta i äggstockarna i två veckors tid och på söndagen drogs det till sin spets. Jag jobbade lördagsnatten och när jag kom hem hade jag så ont att jag inte kunde somna. Runt sex på morgonen skickade jag sms till passchefen och sa att jag ine somnat än och hade jätteont och helst inte ville jobba, men jag ville ändå inte sjukanmäla mig och sätta dem i skiten. Så vi kompromissade - jag sov några timmar och kom in ordinarie tid och fick gå hem efter att rasterna var avlösta och att jag hjälpt till med överlämningen. Är så tacksam att vi kunde lösa det så! Såg att Gymgrossisten i stan hade söndagsöppet och smet in för att köpa en ny PWO, i hopp om att den skulle fungera, en ny Xtend och mer Tartarus. Galet bra butik, rekommenderar den verkligen om jag inte redan gjort det. I så fall gör jag det igen. Han är duktig och serviceinriktad, och skickade med en gratis powerbar som smakade gudomligt. 'Nuff said! Har hållit mig ifrån träningen trots att jag varit sugen, bara för att tagga till igen. Nu är jag back on track, jag känner det. Min kropp verkligen rasar samman utan den fysiska stimulansen, jag får ont i benen främst. Det kliar och gör ont i leder när jag varit stilla för länge. Tack kroppen!

Jag jobbade en del förra veckan men fick ändå en ledig lördag, förutom natten då förstås. Då gjorde jag ingenting, städade och handlade mat men det var allt. Blev inbjuden att fira chefens 30-årsdag men avböjde eftersom jag behövde just det där med att bara vara hemma. Sova. Det var en välbehövlig dag men på söndagen fick mig ändå att tappa modet, för fy bubblan så trött jag var. När jag kom hem från jobbet och vi ätit middag sov jag praktiskt taget hela kvällen. Inte gjorde det saken bättre att jag skulle upp tidigt idag och jobba öppning, men..

Imorse när jag vaknade var jag inte direkt pigg men väldigt taggad (och smärtan i magen var praktiskt taget obefintlig). Jag öppnade med Adis och Johan och behövde inte göra så mycket annat än att gå med soporna och kartongerna, vilket är en smutsig, tung, illaluktande och svettig uppgift men ändå rätt chill. Jag pratade med Johan och nu är det bestämt att jag ska gå upp till assistent, gråmössa. Och det känns så bra! Dagen till ära fick jag stå ensam i köket hela dagen, och det gick bra. Jag måste fortfarande bli snabbare, men det blev ändå rätt hela tiden och jag misade ingenting. Egoboost, tack så mycket. Fick gå på rast sent och därför gick arbetsdagen fort. När den var slut hällde jag i mig min nya PWO och jävlar vad den kändes! Underbart att äntligen ha hittat någon som fungerar. På gymmet körde jag och Martin bröst och triceps och för första gången i år tog jag inte med min training log. Tänkte sluta räkna repetitioner och sluta gå på rutin och bara känna mig fram och pusha, tror jag kan behöva det för att utvecklas och behålla motivationen. Passet varade i tre fantastiska timmar och det var så jävla roligt, för första gången på ett bra tag. När jag avrundade passet med mina 20 minuters kardio fick jag dessutom ett sms med glädjande besked..

Förra veckan var jag och min familj iväg för att kolla på ny bil till mig. En new beetle, en bubbla that is, i samma färg som min nuvarande bil. När vi åkte därifrån var jag besviken eftersom det fanns en del renoveringsprojekt på bilen som skulle komma att kosta flera tusen, och bilen var överprismärkt som den var. Vi åkte hem utan bil och jag grubblade tills jag nästan dog. Ringde till slut säljaren och gav henne vad man antagligen skulle kalla ett skambud, men det var vad jag tyckte var rimligt och inklusive reparationer skulle det passa min budget. Budet skulle kräva att hon gick ner 10.000 kronor från vad hon tänkt sig från absolut första början och vi var inte överens. Oförmögen att betala mer än jag erbjudit var jag tvungen att acceptera det och besviken och grämandes började vi leta vidare. Idag hörde hon av sig och sa att hon kunde möta mig på 8.000 kronor billigare. Så förhoppningsvis ska vi hämta bilen på onsdag. Det gjorde mig lycklig in i benmärgen och ledsen på samma gång, för jag har en sådan otrolig separationsångest med min nuvarande bil.. men jag får intala mig att den ändå hatar mig. Så mycket som den strulat. Ändå satt jag i den och lyssnade på breakup songs och storgrät. PMS.

Kom hem från gymmet och duschade länge, satte på mig myskläder och har suttit framför datorn och bara slöat. Lyssnat på Machinae Supremacy och Hollywood Undead och pratat med vänner. Tagit mig tid att göra det jag inte hunnit med eller haft ro att göra den senaste veckan. Imorgon skulle jag egentligen varit ledig men tackade ja till ytterligare ett öppningspass (när det gäller dem är jag inte svår att övertala) och har blivit halvt om halvt lovad att få stå i köket då också.

Har nu bryggt kaffe och tänkte umgås med min fantastiska Bowies resten av kvällen. Nyaste avsnittet Game of Thrones släpptes inatt så vi ska antagligen se på det. Har dessutom köpt alla böcker i den serien, så nu har jag börjat läsa den första. Åh. Det är så bra.

Idag är jag nöjd med livet. Jävligt nöjd.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback