new beetle



Slänger bara in ett snabbt litet inlägg innan det ärdags för mig att åka till jobbet. Funderade på att försöka dra igång projektet 8-timmars-sömn-varje-natt. Det är så äckligt att vara trött.

Nåväl, det har hänt lite smågrejer sedan sist. Först och främst så är jag färdig med traineeprovet och har nu anmält mig till Maxskolan! Efter att jag jobbat öppning i förrgår satte jag mig inne på kontoret och tjötade med chefen som höll på att gå igenom CV:n inför sommaren. Vi pratade lite om att bli gråmössa och för skojs skull skulle jag prova  traineeprovet, satt med kaffe och proteinbar och snart var det avklarat. Så nu hungrar jag efter att lära mig mer och längtar tills det är dags för Stockholm!

Samma kväll åkte vi till gymmet för att köra ben. Kände motivationen tryta duktigt, igen. Jag blir så ledsen! Jag vet inte varför sekunderna kryper fram när jag är där. Jag vill få tillbaka glöden, men hur fasen gör man? Passet resulterade i alla fall i tre övningar och inte mer, det kändes lite fånigt där och då men jag har träningsvärk i alla berörda muskler ändå, så.. jag vet inte, jag kanske ställer lite för höga krav? Hm. Efter gymmet var jag sur. Jag var inte sugen på att göra någonting överhuvudtaget. Det slutade med att jag la mig i sängen och ritade ett stort öga utefter en tutorial på YouTube. Smått otippat ändå.

Så igår. Jag vaknade relativt tidigt, hade råkat somna i Martins säng tidigare kväll. Jag låg och drog mig och pillade med mobilen innan jag gick in till andra rummet där Martin sov, och kröp ner i hans famn istället. Det var så mysigt. Heaven, I would say. När jag vaknade däremot, upptäckte jag att huset var invaderat av myror! Jag blev jättefrustrerad, och började genast ta till sjuttioelva huskurer. Fuktade dörrkarmen med ättiksprit, hällde på kanel, saltade.. Hoppas de slutar ta sig in. Inte för att jag tycker de är särskilt äckliga men det känns skapligt otrevligt att trampa på dem stup i kvarten. Usch.

Dagens höjdpunkt; vi åkte till Töcksfors och jag köpte bil. Samma som vi tittade på förra veckan. Fast betydligt billigare, så jag har råd att fixa det som är trasigt på den med. Jag ska lämna bilen till farmin i helgen så han kan greja med den. Det ska bli så roligt när allt är färdigt! Efter det ska golfen läggas ut på blocket.. det gör lite ont i hjärtat. Faktiskt.

Så den här veckan gick från att vara rätt chill med bara fem pass, ledig tisdag till och med torsdag. Men eftersom jag blev erbjuden öppningspass på tisdagen så blev det jobb då också. Och eftersom det är röd dag idag och dessutom dubbelt betalt så ringde jag och bad om att få jobba. Älskar när man kommer in i sina jag-vill-jobba-så-mycket-som-möjligt-perioder. Så var det träning, mat och sömn som ska passa in också. Och att göra någonting vettigt av sin fritid. Jag är rätt kass på alltihop. Men om man vet vad man borde göra, så bara gör det. Eller hur?!

Ska fortsätta mina morgonrutiner, har tvättat ansiktet och svalt ner två Tartarus med ett glas juice. Älskar dem! Energigivande tabletter med ämnen från grönt te och hallon tror jag att det är. Och de fungerar faktiskt. Ska bädda min säng, diska, sminka mig, packa lunchpåsen, äta frukost framför ett avsnitt Supernatural och sedan bär det av till jobbet i världens coolaste, ketchupfärgade, bil. Och ikväll blir det X-fit och kanske lite lats och biceps efteråt. Inga jävla ursäkter.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Vart kan man köpa Tartarus och hur mycket behöver man lägga ut? :)

Svar: Tjo! Tartarus klassas nog som ett träningspreparat, så det finns nog bara hos återförsäljare av det slaget. Men de är faktiskt grymt bra, man blir inte illamående eller får någon stickande känsla, hjärtat skenar inte.. Man känner sig inte skruttig av dem helt enkelt, vilket jag brukar känna mig av andra tabletter som är fullproppade av koffein till exempel. En burk kostar 400 spänn. :)
Ida Hansson

2013-05-10 @ 15:28:07
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
Trackback