a storm is coming

Det var en intressant start på dagen jag fick, måste jag säga. Lite som resten av Strömstad med omnejd skulle jag tro.

Vaknade prick klockan sju på morgonen av att det åskade något fruktansvärt, satte handen mot väggen och hela huset vibrerade verkligen. Av någon anledning låg jag dessutom med halva kroppen utanför sängen, med ansiktet neråt och täcket på golvet. Men det är en annan historia..

Jag for upp ur sängen och drog ur sladdar, småsprang till toaletten och skulle sedan gå in för att lägga mig hos Martin och gosa. Halvvägs där sprang jag in i honom, för det visade sig att han hade samma plan som jag. Så snart somnade jag om med honom bredvid, och åskan mullrade harmoniskt utanför.

Gick upp vid halv nio, åt rågbröd som satte ribban för mitt tålamod idag, haha. Det ramlar ju sönder bara man tittar på det.. Kollade på Arrow och gjorde mig sedan iordning för dagen! Tanken var att vi skulle träna så jag smög in för att kolla med Martin hur han ville göra. Men han var knappt nåbar så jag antog att gymmandet fick vänta tills ikväll och kröp ner hos honom för att klappa lite på honom och småslumrade i en timme till. Skönt!

När vi sedan gick upp konstaterade Martin att hans dator var kass, antagligen hade åskan bränt grafikkortet (men nu fick jag ett sms om att det tydligen var en massa röda hårstrån som var problemet, haha).


Jag gick ut för att sätta upp säsongens första fågelmat! Lyckliga talgoxefamiljen som inte bara bor i isoleringen i våran vägg, har nu också mat serverad bara ett par meter bort. Och i gengäld har jag fåglar att titta på. Så mysigt!






Jag satte även på nya hjulsidor på bilen, en dekal (som jag fått för att jag är tigerfadder) på en av rutorna bak och dammade ur bilen en snabbis med. Sedan bar det av in mot stan för en snabb sväng till gymmet där jag fyllde i mina lönepapper för första gången! Hade faktiskt inte ens tänkt på lönen förrän nu, trots att jag höll mitt första pass i augusti.. Då gillar man det man gör, haha.



Så nu sitter jag på jobbet. Har några timmar kvar, men jag tror stängningen kommer gå asbra. Efter det ska jag till gymmet med älsklingen min och efter det tar vi helg!


En dammvippa i bilen.. Ida i ett nötskal.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback