a thousand places

Det känns som att jag har haft semeter i två veckor. Det känns bra nu, även om det kanske svider lite vid löning i december.
 
Jag har inte skrivit asmycket för det har inte funnits asmycket att säga. Som tidigare nämnt har jag känt mig labil i humöret sedan tre veckor tillbaks, och även om jag känt mig ledig i två av dem efter en tuff vecka där allting började så har ledigheten inte löst alla problem. Igår la Caroline in ett extra pass bodycombat eftersom jag frågade om hon ville, eftersom jag var sugen. På näst sista låten fick jag så krutansvärt ont i magen, det verkligen högg helt hysteriskt, mådde illa och kände mig febrig som satan. Det händer mig sällan, men så fort det var över var jag tvungen att rusa ut till toaletten och kräkas. Jag var rädd att jag blivit magsjuk men när jag fått upp allt så kändes det bättre igen. Annat än att jag alltid blir så omtumlad av att kräkas, men annars var det bra. Jag måste ha ätit något dåligt precis innan vi åkte.
 
Jag bestämde mig i alla fall för att släppa alla gymplaner och åka hem. När Martin svarade "Okej, jag stannar kvar ett tag" bara brast det för mig. Det har varit så mycket småsaker som byggts på att jag retat sönder mig själv på saker som han sagt och gjort. Jag ville mest av allt i hela världen att han skulle släppa gymmet också, fråga om jag mådde bra, om jag ville ha hjälp, sällskap, vad som helst. Jag har nämligen sedan den där veckan för 20 dagar sedan, känt mig ganska ensam i Martins sällskap. Han har svårt att hantera när jag är ledsen men det är då jag behöver honom som mest. Jag vet  att det inte finns något annat än välmening bakom hans handlingar men vi är som sagt så fundamentalt olika att det kolliderar.. Och eftersom jag varit på så dåligt humör, har det bara blivit en nedåtgående spiral.
 
Jag hade panik för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med mig själv. Jag hade nått bristningsgränsen. Som tur var, det räddade verkligen livet på mig, så kunde jag ringa Ellen och få det bästa stödet man kan tänka sig. Fy fan så välbehövligt det var. Jag kände mig så mycket lugnare efter vi lagt på.
 
När Martin kom hem bet jag i det sura äpplet och bad om att få prata med honom. Sa vad jag kände, att vi trampat varandra på tårna i 3 veckors tid. Att jag kände mig väldigt ensam i alla motgångar, att det var jag som löste alla problem och tog på mig allt ansvar för gemensama eller till och med hans egna, praktiska problem, samtidigt som jag tog itu med mina egna. Efter samtalet kändes det förjävligt, eftersom jag hatar att behöva "ta ett allvarligt snack" med honom och inte kände att jag fått ut så mycket av det. Jag avslutade allting med att säga att jag älskar honom och tycker att han är fantastisk, men att jag var tvungen att få kontentan av alla småsaker ur systemet för att kunna släppa det. Jag gick in till mitt rum och stängde dörren. Fem minuter senare kom han in och jag fick bekräftelse på att han tagit åt sig vad jag sagt och det kändes.. så himla bra. Jag var så tacksam över den gesten. Kvällen blev jättemysig och för tredje dagen i rad somnade jag i hans armar, och sov där hela natten.
 
Utan samtalet med Ellen hade kvällen verkligen sett annorlunda ut, i negativ benämning. Jag är så tacksam över att jag har henne, som är så klok och intelligent. Hjärta.
 
Så ser det ut. Imorse vaknade jag upp med den där genuina glädjen som jag saknat innanför bröstkorgen de senaste veckorna. Den har kanske funnits men varit skör och alltid krossats innan dagen varit slut, i stort samband med mina tvångstankar också. Men när livet är uppriktigt bra är tvångstankarna mindre, och naturligtvis vice versa. Idag har produktiviteten återigen lyst med sin frånvaro men jag känner att det gör inte så mycket.. jag ställer så höga krav på mig själv som det är. Och när jag kan tänka så, då håller jag stenhårt fast vid den känslan. Nu har jag fått mina två veckor utan en massa jobb och efter gårdagens samtal med Ellen och Martin har jag helhjärtat sopat grubblerierna åt sidan och börjat om på nytt. Nu är jag back on track!
 
 
Martin blev tillfrågad att jobba stängning och tackade tillslut ja. Det pajade lite planer för mig men jag tog det för vad det var, det är faktiskt skönt att vara ensam hemma ibland också. Jag skjutsade honom till jobbet och vi handlade i samma veva. Typiskt mig att komma in i affären med 5 saker på inköpslistan och komma ut med mat för 500 spänn. Jag har i alla fall slutat "bunkra". Förr skrev jag alltid upp asmycket grejer på inköpslistan för att det "kan vara bra att ha hemma", men nu planerar jag en middag åt gången. Vi handlar ändå såpass ofta, och det funkar mycket bättre för mig.
 
Jag har kollat en massa avsnitt Arrow, sovit och städat. Samt pillat med smågrejer på datorn och lagat mat. Och lyssnat på Five Finger Death Punch's nyaste album! Jag använde mig av 1,2 kilo köttfärs att laga mat med så det blev en hel del tillslut..
 
 
Pannan är alltså en decimeterdjup wokpanna! Madness.
 
Tiden sprang iväg och jag åkte stressad in till gymmet för mina legendariska torsdagsbravader! Tog med mig den lilla vattenflaskan, ett misstag jag aldrig gör om på en torsdag..
 
Skippade PWO:n å min mages vägnar men var taggad ändå. Körde min pump och var så himla konstig i huvudet, deltagarna måste trott att jag knarkat eller något, haha! Jag sa saker som "främre/bakre delen av ryggen", "rikta tummarna ner mot taket", "dags för avslappning.. nej, utsträckning". Helt väck, haha.
 
Köttade sedan x-fit och det tog ju aaaaldrig slut! Men jag körde på bra, är nöjd över dagens insats.
 
Efter passet sa jag till en tjej som heter Tine, som brukar vara med på mina pass samt x-fiten, att jag tycker hon ser så jäkla snygg ut hela tiden när hon tränar. Hon har en skitsnygg kropp, jättevackert hår och ser bara allmänt fräsch ut. När jag sa det till henne berättade hon för mig att hon pratat om mig med sina kollegor för ett tag sedan, där hon sagt att hon beundrade och inspirerades av mig. Jag blev så himla lycklig! Här snackar vi korta karmabågar alltså. Det gjorde verkligen min kväll!
 
 
Som om inte det vore nog såg jag den här statusuppdateringen på FB när jag kom hem.. Blev alldeles varm och lycklig i hela själen! Särskilt med tanke på att jag känt mig osäker i min instruktörsroll. Inte själva coachandet men jag har känt att jag kanske inte nått ut till deltagarna riktigt. Men i det här växte jag lite och känner att jag kan tro på mig själv!
 
 
Om jag inte brukar vara endorfinkickad på torsdagskvällarna vanligtvis så var jag det utan tvekan nu. Så glad! Åkte till Nordby för att hämta upp Martin som ännu inte jobbat klart men varit bäst i världen och köpt en FortiFX åt mig. Så jag satte mig i personalrummet och gottade mig med världens godaste proteinbar och en halvliter Xtend.
 
 
 
 
Nom nom nom nom..

Nu ligger jag nermyst i min onepiece i Martins säng. Jag har bott i dem, både onepiecen och sängen, de senaste dagarna och det har varit så himla skönt. Jag känner att jag verkligen fått tid och möjlighet att ladda om en sliten kropp och ett ännu mer slitet sinne.. Men nu är jag tillbaka och redo att börja om, lagom till att jag börjar jobba ordentligt imorgon igen. Det stundar öppningshelg och egentligen borde jag lagt mig för att sova för ett tag sedan, men som vanligt.. så har jag varit lite för uppe i varv för det. Men jag tror det börjar lukta dags för snarkofagen i detta nu!
 
Tack för att ni läser och för att ni tar er tid att dras in i min detaljrika, inte alltid så himla spännande, vardag. Jag uppskattar det mycket!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback