can't hold us



Kom hem från Göteborg för en stund sedan! Har duschat, ringt mamma, satt i mig lite mat (!) och ska bara fixa lite smågrejer på datorn innan jag beger mig vidare mot Rossö och Ellens spelning. Jag var tvungen att mellanlanda, verkligen.

Vilken dag det har varit! Det var jätteroligt att få åka tillsammans med Hanna och Caroline och få umgås med och lära känna de båda lite bättre. Hanna har som sagt var hjälpt mig en del med pumpen och Caroline håller combaten som jag börjat gå på varje vecka, så båda två är lite utav mina träningsgurus..

Vi var framme i god tid och tack gode gud för det. Det var hur jäkla mycket folk som helst senare. Antagligen den värsta kön jag sett sedan vi var på Metallica 2007. Helt galet. Vi letade upp pumpen, gjorde oss i ordning och intog våra platser.
 
 
 
Fick en asgullig vattenflaska som jag ska bevara med mitt liv, haha. Dessutom fick jag för första gången köra med de nya stängerna, en sk. smartbar. Tänk om vi kunde ha sådana på gymmet, de var så himla sköna att jobba med!
 
Vi slet och jobbade på, mitt på mässan och en massa folk tittade på. Jag kände ingen fitnessmagic utan försökte se allt ur analytiskt instruktörsperspektiv. Tycker att låtarna kunde ha varit bättre (fast första benlåten var heltuff!) men av erfarenhet vet jag att man lär sig gilla dem. Funderade på om jag skulle göra en rush och lära mig den nya releasen till min lilla födelsedagshappening på pumpen den nittonde.. Vi kommer från och med nu få kiten utskickade digitalt så jag sitter och laddar ner den just nu! Är galet taggad, vill köra igång direkt!
 
När vi var klara med pumpen begav vi oss till närmaste Nordic Wellness (med världens omväg och extra powerwalk bakom oss) och laddade om inför nästa omgång. Tog min Gainomax och åt en tarvlig portion med keso. Men taggad var jag ändå, eftersom jag fått veta att jag kunde få vara med på combaten också.
 
 
Vi kom tillbaka och träffade bland annat Carolines föräldrar och lite så. Hanna hade lite andra projekt för sig, vinnaren av BODY's tävling skulle avslöjas plus att hon ska gå upp på scenen och posera imorgon, i Gymgrossistens tävling, så hon hade lite annat för sig. Mycket mental förberedning med att hitta rätt och så där!
 
Kvart över två var det dags för oss att köra den nya releasen av bodycombaten. JÄVLAR SÅ ROLIGT DET VAR! Vilken känsla det var att stå där, säkert 50+ med folk och bara ösa och ge allt! (Fast med alla sparkar i åtanke var jag smått nervös, kunde föreställa mig tusen saker som kan gå snett när man står trångt och ska kicka åt alla håll..) Jag svettades som fasen och hade så fruktansvärt roligt. Det hade varit så kul att bli instruktör i det med. Om jag kunde få en ordentlig genomgång på teknik och sätta de flesta smådetaljer tror jag att jag hade kunnat tycka om det mer än pumpen alltså. Riktig häftig upplevelse, är så glad över att jag fick vara med!
 

När det var färdigt trängdes jag med folk för att få gå ett snabbt sista varv på mässan, men alltså, så mycket folk.. Det är tur att jag ska tillbaka imorgon också, och då jäklar ska jag ta mig tid att titta på alla monters och se vad för skoj som finns där. Caroline hade bråttom hem så vi stack ganska snart efter det. Tråkigt att missa presentationen av BODY-vinnaren men ändå skönt att få komma hem, för jag var så trött. Hade en riktigt trevlig pratstund med Caroline de där timmarna hem och nu sitter jag här. Och tänkte byta morgonrocken mot något lite mer formellt och bege mig till Rossö. Gud, som jag behövde den här dagen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback