ghost

Har lagt bloggen åt sidan i två dagar, försökt andas och komma i fas med livet. Fast det känner jag aldrig att jag är ändå i och för sig.. haha.



Söndag morgon och kallt som fasen. Jag och Martin jobbade öppning ihop (måste hålla ett öga på schemat, tror det har vänts lite upp och ned så att vi i framtiden jobbar överlappande på helger istället för ihop, oh no!) och det var med lite bättre förutsättningar än lördagen. Jag var taggad som fan och ville prova och se hur effektiv jag kunde vara om jag bara la manken till. På en halvtimme var allting färdigt, plus leveransen lagd. Personbästa, utan tvekan. Och en bra start.



Under dagen blev jag stationerad som lös, och jag kan säga att jag har aldrig någonsin varit så stressad på jobbet. Någonsin. Jag var så fokuserad på att arbeta bra, och jag bedömde mig själv väldigt kritiskt varenda minut som gick. Jag tog till och med ett av Martins svarta piller (en Ripped-tablett) för att orka. Alla jag känner som tagit en sådan blir illamående ochhar väldigt ont av dem, fast jag har faktiskt aldrig märkt av någonting sådant. Samma sak med mina Tartarus, jag tog 4 om dagen förr (fast slutade å min mages vägnar) men andra säger att de blev illamående efter bara en. I vilket fall så slet jag som ett djur under dagen. Större delen av tiden hade jag väldigt roligt, men ibland när det blev för mycket hade jag lust att kasta saker och skrika. Jag är minst stresstålig i hela världen, basically. Dessutom så torkade hude på min högerhand så mycket att den sprack och började blöda, inte kul med ett jobb där man måste tvätta händerna konstant. Men jag är nöjd över söndagens insats. Jävligt nöjd!



Martin skickade den hä bilden och frågade om jag var arg på honom, haha. Nutti.
 
Innan vi stack från jobbet passade jag på att äta lite. Adis åt samtidigt som jag och vi alla satt och stirrade på hans mat.. Den killen alltså, han verkar ju aldrig bli mätt?! Han rabblade upp vad han ätit de senaste sju dagarna, där det inkluderades 5 pizzor, en kebabtallrik, fyra hemburgare, en påse chips.. och då räknade han inte med de tre burgarna han satt och käkade då. Med extra kött på allla. Och en stor portion pommes. Med smältost på.
 
 
 
Så när jag såg den här bilden tänkte jag på dig Adis. Hjärta!



Efter jobbet smet två söndertrötta Maxarbetare bort för att handla. Martin och jag, that is. Martin hittade en massa torkad frukt som han blev sugen på, och genast, under tiden som ha stod och plockade började han liksom "visste du att tranbär innehåller mycket oxidanter?" osv.. Han började liksom, utan att tänka på det, ge mig en massa fakta om varenda frukt han plockade, det var så gulligt.

Jag som inte har så där jättemycket pengar den här månaden har lovat mig själv att hålla hårt i de pengar jag har. Men, i vårat hus blir det så jäääkla kallt på vintrarna att tofflor är ett måste. Jag har länge använt ett par som är så utslitna att det är hål i sulan, så jag köpte de här tofflorna från H&M. De är så himla perfekta så det var lite för bra för att vara sant. 149 kronor, månadens "onödiga" utgift.



På väg hem sedan var vi båda så trötta. Martin somnade i passagerarsätet bredvid mig och sov med öppen mun och snarkade under tiden jag småfnissade åt honom och lyssnade på Ben Howard. Det var mysigt. Jag övervägde att åka till gymmet men kände att min kropp nog skulle tacka mig om jag lät bli. För jag var väldigt trött och nästan lika sugen.. Så istället blev det en dusch, onepiece och glass framför några avsnitt Arrow följt av att jag somnade på soffan i Martins famn, redan runt halv tolv på kvällen.

Ja just det, min chef ringde också. Angående det jag skrivit på lördagskvällen. Det var väldigt skönt att få allting sagt, få hennes perspektiv på dagen och känna att det är bortblåst nu. Jag hade tänkt prata med henne om det men lördagen var verkligen inget alternativ och på söndagen var det så mycket folk runtom att jag lät bli. Så det var väldigt skönt att hon ringde, jag uppskattade det verkligen!

Måndagen var inte särskilt spännande, jag sov länge men var väldigt sliten och trött för det. På kvällen var det dags för combat och pump, samt de där obligatoriska marklyften en timme innan! Jag hade lite ont i ryggraden sedan i lördagsmed den tunga benträningen (påminn mig om att köra tunga squats i squat racken i framtiden, inte i maskinen. Det är så svårt att justera sin hållning där.

När träningen var avklarad åkte vi för att handla lite mat. Jag har börjat följa lite random träningsfreak på instagram för övrigt, och jag har lagt märke till att det är en jäkla massa bilder på Celusiusburkar. Annars är det väldigt inspirerande att se andras vardag och träning, absolut, men just de där burkarna tycker jag är så.. överskattade. Precis som de i Arrow gör smygreklam för Windows 8 hela tiden, så är det ett kvarstående faktum som bevisas gång på gång.. Haha. Anyway, this one goes out to you!



Sedan var det tisdag, och jag skulle hålla morgonens bodypump. Jag är alltid så himla uppstressad inför det, för att jag är så rädd att försova mig. Jag somnade till och från under kvällen men gick och la mig runt ett. Jag vaknade sedan en gång klockan tre, fyra, fem och halv sex innan jag kvart i sex gick upp för att larmet ringde. En god natts sömn, ah tjena. Inte särskilt lång, och inte heller särskilt kontinuerlig. Bummer.

Men jag gick upp, åt havregrynnsgröt och pillade lite vid datorn. Bestämde mig för att skippa sminket idag, DET är ovanligt ska ni veta! Just eftersom jag hade planer på att sova lite till när jag kom hem. Och tro det eller ej, men det gick bra ändå, wink wink.



Det är så himla mysigt att hålla pass på morgonen, särskilt när det är så mörkt ute. Jag körde hårt och det fick jag känna i kroppen efteråt. Stackars hade inte återhämtat sig efter gårdagens tre timmar på gymmet. Så, egentligen hade jag tänkt köra mage och axlar också men min kropp protesterade högt. Så jag åkte glatt hem igen. När jag kom hem drog jag snabbt av mig alla kläderna och kröp ner i Martins säng. Låg och sov i hans famn i två timmar. Det är ett av det bästa jag vet så det var utan tvekan en god start på dagen. Mysigt och varmt. Mmm. (Men när Martin sedan släpade upp mig ur sängen kändes hela kroppen som en sten verkligen, tung och stel.)



Så nu har vi ätit frukost (för mig brunch) framför de sista avsnitten av första säsongen Arrow. Hans kropp alltså.. ah. Nåväl, jag pillade lite med dator, schema, mejl och räkningar. Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu - som vanligt - men som regel känner jag att jag har läget under kontroll. Är möjligtvis lite kluven inför jobb, GMU-antagningen och framtida studier som jag är sugen på men inte vet om jag har meriter för. Jag måste priotirera något av det och just nu är jobbet och ekonomin alldeles superviktig.. Men det löser sig, jag väntar bara på lite svar och så där.
 
Nu ska jag ta hand om disk och göra mig i ordning för ett stängningspass!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback