mirror, mirror

Jag skippade som sagt både trippen till Nordby och besöket hem till Söle. Båda kan jag ta imorgon, i lugn och ro. På Nordby behöver jag sminksvampar samt lite tandvårdsgrejer. Och billig fågelmat, om jag kan hitta det. Hemma har jag nu massor med saker som jag ska pilla med, tillsammans med päronen. Det kommer bli mysigt.
 
Det innebar i alla fall att jag kunde åka till gymmet och inte behöva stressa. Jag satt och pillade lite med instagram och hittade den här bilden (ÄLSKAR när folk lägger upp motivational pics!) som bara gick rakt in i hjärtat på mig, gav mig en liten kick för att den kändes så klockren med tanke på vad jag nämnde i förra inlägget. Det där med att jag är så stressad jämt.
 
 
Så sant att jag får gåshud! Ibland måste jag sluta tänka och gräma mig så mycket. Sluta ge efter för den där känslan att jag måste. Vet jag att det är desutruktivt så ska jag låta  bli, för att jag förtjänar det. Så himla klockren verkligen.
 
Jag ska säga som det är, jag har känt mig snygg idag, med mitt nyfärgade, fräscha, lena och fluffiga hår. Nu är det bara ett besök hos frisören som fattas men jag har ändå inte varit där på två år så det får gott vännta tills januari.. Känner att det finns vettigare sake att lägga pengar på just nu, när jag ändå redan väntat så länge. Så idag togs det många bilder på mig själv. Hååååll till godo.
 
 
I bilen redo med min PWO! Jag älskar att köra bil. Jag önskar jag kunde få betalt för att köra bil. Det är så himla skönt att ösa musik och bara vara i sin egna lilla värld.. Bil och körkort är utan tvekan ett av det bästa som hänt mig, jag blev så fri den där förmiddagen den 22:a september för två år sedan.
 
Väl framme på gymmet blev jag taggad som fasen! Snyggt hår och bra självkänsla är inte dumt, haha. Lats och biceps skulle piskas och det HÅRT SOM FASEN!
 
 
 
Jag började med hantelcurls, traskade faktiskt upp på 12,5-kilos hantlarna för första gången! Supersetade varje med tre chins utan assist. Efter det körde jag explosiva frivändingar, alltså minimalt med vila. Kom upp på 40 kilo för första  gången men det varade inte länge, för jag var TRÖTT efter alla chins.. Men kom ändå upp på 12 reps på 30 kilo, jag som bara vågat mig på det en gång tidigare. Yey me! Supersetade även där, fast med chins, brett grepp, med assist, 12 reps. Gick sedan över till bicepscurl med böjd stång (2 set) och 20 kilo på rak stång (2 set). Körde 12 reps chins med brett grepp, i assistmaskinen innan jag körde fyra set med uppåtträtt rodd, 4 set. 12 reps chins, brett grepp med assist. Supersetade sedan bicepscurl i kabelmaskin med rodd, 10 resp 20 reps, gånger tre. Körde sedan mina absolut sista 12 chins med brett grepp i assistmaskinen, det var rena viljestyrkan som tog mig upp de fyra sista kan jag ju säga. Tänkte avsluta med 4 set T-bar för att få in lite mer rodd men på 20 kilo orkade jag nästan ingenting så jag kunde konstatera att jag var helt slut. Synd, för jag hade gärna haft med mer rodd slash latsdrag men chinsen tog riktigt hårt på mig, och mest trötta var biceps och min greppstyrka var katastrof.. Men det var roligt som fan!
 
Det var riktigt längesedan jag kände mig så uppumpad! (Har för övrigt sett - inte en dag för tidigt antar jag - att man kan lägga på filter direkt i visningsprogramet i mobilen, aaaawesome ju!)
 
 
 
 
 
 
Jag skakade som fasen verkligen, GÖTT! Tryckte i mig en XL-proteinbar för att inte kollapsa och begav mig sedan hemåt för att byat om, samt köpa present till Mika på vägen.
 
Det var en jättemysig kväll hos Mika, med trevligt sällskap, tacos, hundar och film. Och lite TV-spel. Haha. Och pepparchips! Passade på att unna mig lite, jag påpekade häromdagen att det var så jäklaa längesedan så det satt som en smäck.. Men så mätt jag blev. Och vilken protest magen gör nu, men det var det värt!
 
 
 
 
Sitter just nu i Martins säng, han spelar datorspel och jag tänkte kolla ett avsnitt Dr. Phil innan jag nöjd och belåten kraschar i min säng. Imorgon stundar den där turen till Nordby tillsammans med Martin som börjar jobba tolv, en sväng till Rossö för att lyssna på Annie och Mary när de spelar, en sväng hem till Söle samt.. gymmet. Så klart.
 
Det kommer bli grymt. Sov gott allihopa!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback