rising sun

Goddamn, pigg och glad my ass. Jag vaknade kvart i nio och hade som sagt tänkt gå upp och få en massa saker gjora.. Men ibland blir det så där, man vaknar upp och känner bara.. Nej. Inte idag.

Så istället traskade jag in till Martin och la mig bredvid honom och fick sova några välbehövliga timmar extra. När han gick upp orkade jag verkligen inte. Drog mig in i det sista. Men jag städade, ringde lite samtal och bilade sedan in till gymmet där jag tänkte köra kardio men orkade inte stressa. Så jag fyllde i min timrapport och tjötade lite med folk innan jag åkte till jobbet.

Stängningen gick smärtfritt och jag hade bråttom på vägen hem.. Det var längesedan jag längtade hem så intensivt. Tog en dusch och hoppade i min onepiece för en mysig stund i soffan med Martin, American Dad, ett täcke och en burk B&J. Helt underbar nedvarvning som kom väl till pass.


Men kvällen blev kort eftersom väckarklockan var ställd på 04.45. Låg och grämde mig över att jag kanske börjar få svårare att somna om nätterna.. Men det tog inte många minuter innan jag var helt borta.

Så imorse for jag upp så fort första av fyra larm ringde. Var så himla taggad! Bäddade, tog hand om tvätt och disk och allt sånt som gick snabbt i förbifarten. Tog en dusch och åt frukost samt sminkade mig framför ett väldigt spännande avsnitt Arrow.. Var så glad och taggad och hade verkligen en helt annan känsla i kroppen än dagen innan.. Jag hade gnabbats lite med pappa, fått veta att CSN inte ville ge mig lån för utbildningen jag ville gå, chefen sa att jag kanske inte kunde få ledigt för antagningen för GMU.. Nej, igår var ingen jättebra dag, även om jag - mycket tackvare pepptalk med Adis - lyckades att hålla huvudet uppe.




Biljett och proviant för resan, sponsrad av gymmet..

Men idag jäklar! Trots att klockan var alldeles för lite så var jag så glad! Packade mina grejer och åkte in till stan för att möta upp Caroline och Hanna!


Framme i Göteborg! Dags att kicka rumpa på Fitnessfestivalen!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback