again and again

 
Aaah.. Satt i soffan och skrev anteckningar inför bodypumpreleasen imorgon. Tricepslåten är så jäääkla mäktig! Åh jag blev så taggad av att nöta den att jag struntade i att skriva anteckningarna för den sista av de tre jag ska hålla, och åkte in till gymmet för att kunna använda röda salen. Så i en och en halv timme köttade jag rygg- och tricepslåten. Och nu sitter de! Däremot har jag inte tagit en ordentlig titt på bicepslåten än.. bummer.
 
Martin kom in när jag var tvungen att lämna salen och vi skulle träna ihop, runda två för dagen. Men var jag allmänt orklös sedan innan så var jag det verkligen efter att ha nötat bodypump i 90 minuter. Så vi körde en cirkelövning med intervaller varvat med tunga styrkeövningar. Satt sedan kall och svett, utan möjligheter till ombyte eftersom jag varit korkad nog att inte ta med mig kläder, och väntade på Martin. Vi åkte och handlade mat och åkte sedan hem. Martin lagade mat åt mig och hans pappa, ägg och bacon till mig och omelett till dem. Aaaasgott! Bacon alltså. Mmm.
 
Så nu ska jag sätta mig i soffan och ta itu med bicepslåten. Måste gå till sängs inom tre och en halv timme.. ah. Nagellacket är borttaget och örhängena urtagna och dygnsrytmen någolunda på plats, för första gången på månader. Sista kvällen på semestern. Men den har varit underbar ändå. Sväljer den lilla bit av ångest som hänger runt halsen på mig och försöker njuta riktigt av den här kvällen! Och ser så grymt mycket fram emot bodypumpen imorgon! Fast jag är lite orolig för mitt knä. I två veckor har det fått vila, utan resultat. Nu måste jag belasta benen två gånger i veckan ändå. Men jag tror att jag för mitt eget bästa ska ta minimunvikt på stången och från och med nu kommer mina två leg days läggar på samma dag som pumpen, och övningarna ska vara de som jag fått av kiropraktorn i rehabiliteringssyfte. Vill verkligen inte förlora de muskler jag byggt upp, och när jag bara skadar knäna genom att köra det jag brukar köra så är det lika bra att ta rehabiliteringsövningarna.. Tråkigt. Men det bästa jag kan få just nu.
 
Jaja. Någon gång blir knäna bättre och då kan jag ju alltid börja bygga igen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback