broken food

 
Jag hade mardrömmar inatt. Något om att vara på en båt och bli jagad av en mördare, för att sedan drömma om att jag av misstag hade ihjäl mina gerbiler. Jag vaknade gråtandes och ville bara få gå upp och påbörja dagen (samt kolla till mina fina ökenråttor och se att de var vid liv), men insåg att klockan var inte mer än halv fem. Så jag bet ihop för att sedan gå och lägga mig igen.
 
Vaknade strax innan nio och gick upp, sminkade mig och bilade in till stan för att handla mat. Vem hade kunnat ana hur roligt det skulle bli? Jag kände mig lyckligast i världen där jag gick och handlade mat själv för första gången på 3 veckor. Jag glömde dock mjölken så jag var tvungen att springa in igen och hamnade då bakom en snubbe i 30-årsåldern. Han ville ta ut 300 kronor i kassan men kassörskan förklarade väldigt vänligt och pedagogiskt att de inte får göra så längre men att de hade en uttagsautomat ca 6 meter åt höger. Han blev helt ställd och började gnälla och klaga och sa att det har aaaaldrig varit några problem förut och det var så dåligt och då kunde det tamejfasen vara, om det skulle vara på det viset. Jag hade så god lust att fråga om han någonsin jobbat inom service. Don't, kill, the messenger! Kassörskan förklarade tydligt och klart att de måste betala en avgift för varje gång någon köper över beloppet och att de därför inte gör så längre. Samt att automaten låg 6 meter åt höger. Jag gav henne ett sympatiskak på huvudet, ett leende och önskade henne en underbar dag efter att hon tagit betalt för min mjölk. Vilken gök.
 
Åkte hem och lastade in asmycket grönsaker och annat i kyl och skafferi under tiden Martin lagade frukostgröt. Vi åt och jag pillade även lite med schema och planering framför två avsnitt American Dad och nu är det dags att plocka ihop lite grejer för att åka till jobbet. En lång dag väntar oss, följt av ett benpass på gymmet. Och så ska jag hinna nöta lite bodypump innan jag går och lägger mig, men som tur är börjar jag inte förrän klockan ett imorgon så jag kan ta relativt god tid på mig, med sömnen i åtanke i alla fall.
 
Nu beger jag mig ut i det friska och soliga höstvädret. Ha en fin lördag allihopa!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback